Bookmarks

Igra Dobrodošli u zombije online

Igra Welcome To Zombie

Dobrodošli u zombije

Welcome To Zombie

Na virtualne prostranstva su jednostavno previše zombija, oni su visi ovdje cijelo vrijeme i kada je njihov broj raste, tu je hrabar junak, kao što je u našoj igri Welcome To zombi. To je vrijeme da se uništi nekoliko stotina zeleni stvorenja, neka svi limete neće raditi, ali značajan dio je i dalje uspjeti. Čovjek uhvatio s obje ruke u mašinu i otišao da zadovolji publiku demonima. Nemojte ga ostaviti na miru prije smrdljivi zombiji vojska zelene sa komadima trulog mesa. Igra je zemljište skroman - pucati mrtav, kreće u pravcu heroja, oni mirisao miris svježe meso i željan da ga jesti. Čudovišta su mnogi, ne daj ih okružuju karakter toliko inteligencije ne treba, gurajući stvorenje sa svih strana, a nakon sustiže ikad nove. Riječ usta brzo proširila vijest i zombi horde stalno pristižu. Igra Welcome To Zombie - dinamična pucačina sa elementima horora, broj zombija mogao pasti u paniku nikoga, ali ne i onaj koji je dobrovoljno odlučio da se sa njima. Postoji ozbiljan rizik da postane kao nemilosrdni čudovište, ako zlo tvaryuga kusnёt vrat ili ruku, ne daj im blizu, ponekad se isplati korak ili skok, da se više udoban položaj, a odatle na vatru. Lik ima realnu mogućnost da razviju i poboljšaju svoje borbene vještine i oružje, koristite ga, ako možete okupiti se nekoliko novčića, a njihov broj ovisi o broju zombija ubijen. Kao alat za upravljanje igre Welcome To Zombie
Koristite miš, ako igrate na PC-u ili laptopu. Kada igrate na pametnom telefonu, ali i dalje sa uređajem dodir, prstom i okrenite uređaj dok je igrao. Za svoju igru ​​bez obzira koji uređaj ćeš igrati: na iPhone, iPad, Android ili Windows Phone. Svuda igru i da ćete reproducirati savršeno sretni da oslobodi svijet od virusa zombi i sve znakove igre su neizmjerno zahvalni.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more