Bookmarks
Puzzle igre online

Puzzle igre online

Logika nam pomaže donesu prave odluke, a besplatne online igre logičan – Igrajte za zabavu i razvijanje postojećih vještina. Samo uz pomoć logike ćete provesti porodica ovaca u kuću, pomoći puž Bob vremena da se ljuske djed, štiti pouzdano svoj dvorac, će izdvojiti blago u pećini sa sjajem i malo, i mnogi premnozhestvo vrijeme pobjeda kod TIC-tac-toe, mape, mora bitku i šah . Logic – je sposobnost planiranja i predvidjeti. Ona je obdaren znatiželjnika, i ovaj kvalitet može biti stalno pojačan novim trenerski posao.

4.6 1 2 3 4 5 (Total 12)

Igre Puzzle igre po kategorijama:

Logika online igre za sve prilike

Puzzle igre online Čak i igrače koji vole aktivan igre sa bitke i avanture, vole igrati igre online besplatno logike. Čak i ako oni ne idu u ovu posebnu kategoriju u njihov glavni zabavama je uvijek element logičkih problema. No Walker nije bez neki mehanizam za prikupljanje radnih mjesta, ili pokrenuti da se istakne dizajn labirint. Ne logika ne može poraziti neprijatelja, a ne da se pronašli odgovarajući streljačko mjesto. Čak i brani dvorac, vojska mora biti postavljena unutar perimetra, tako da je neprijatelj na bilo kojem području dolazi pod vatrom.
online igre puzzle nenametljivo podučavaju fleksibilne razmišljanja. Uz njih ćete naučiti kako odabrati pravu taktiku sljedeće, predviđajući ishod. I da se nauci zanimljivih utakmica predstavljeni su u raznim temama.

  • Klasična: dame i šah, Mahjong, linija, Sudoku, TIC-tac-toe, Sea Battle
  • Prikupljanje cjevovoda i mehanizama, alhemija
  • zagonetke i oznaka
  • Prolaz lavirinta
  • Igra
  • Pokretanje stavke: Katapult, Ricochet, kreće struktura
  • pretrage: objekti izlaz

Znamo da ćete uživati ​​

Puzzle igre online

Puzzle igre online Ovo je kolona u kojoj je ugodan osjećaj, djevojčica i dječaka. Svaki zahtjevan ukusi će biti zadovoljni, jer možemo igrati puzzle igre za besplatno mislioce početnike i gurua racionalnog uma.
omladina može graditi prugu voz i voditi na platnu, dok izbjegavanje sudara; spusti avion na aerodromu; manevrisanje između meteoriti padaju space shuttle. Ili idite na praistorije, kada je vladao dinosaurusi i spasiti polaganje jaja uništenjem posljednjih guštera. Oni također uče onim fizičkim zakonima staviti mnoge stvari i dati nova znanja, izračunati brzinu i pravac objekata koji su postigli cilj.
Puzzle igre za djevojčice će učiniti proces transformacije ili žetve pomoći. Prije nego što pokušate na haljinu, prvo se mora naći u prostoriji, u kojoj je mnogo stvari bez njega. U isto vrijeme, i naredba hover, širenje stvari na policama, ladicama, odjeću vješalice i noćni ormarići.
Vrlo mladi igrači su se našli predmeti vrate na svoja mjesta. Kao što se vidi u sobi izgledao kao igračka petlju, poslati ga natrag povlačenjem miša. Lekcija zapažanje napravite, a ako požurite i ispunjavaju na vrijeme, to će donijeti dodatne pogodnosti.

Heroes logika igre za vas čeka

Puzzle igre online Puzzle igre online

To je lijepo da se sastane sa likovima iz crtanih filmova, stripova serija, manga i anime, ili pogledajte novi likovi koji sanjaju da smo se upoznali.
Fixico pokažu svoj dom i naučiti tehnike popravka, povezujući njegove detalje. U puž Bob je mnogo nedovršenog posla i on je sretan ako nudite vašu pomoć. Ponekad je zbuni i ne zna kako naći pravu cestu. U gdje je moja voda Problem sa cijevi -? Oni zapušiti i korodirati, a on voli da pliva. Pomozite mu da popravi sve probleme igrajući puzzle igre online besplatno.
Ovce i ponovo izgubio od njih mnoge prepreke! Vaša savjeti će vam pomoći da ih ohladi da izađu iz nevolje i pronaći svoj put kući. Zabavljat će vas The Simpsons, Smeshariki, Spužva Bob, stranac Pou, Pepa Prase, medvjedi i mnogim drugim susjedima.
Svi treba da budu na neki način pomoći da položi puzzle, sjećam lokaciju slika ili kombinacije, da se povuče iz lavirinta i ispravne tehnike. Puno posla, ali ... Je igra, ovaj posao? Dakle, zabavite se u toku dana, ujutro i navečer, radnim danima i vikendom, praznikom i nakon napravio lekcije u bilo koje doba godine. Uostalom, biti pametan, tako kul, a to je lako biti s nama!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more