Bookmarks

Igra Tanki Online online

Igra Tanki Online

Tanki Online (Tanki Online ):

Tanki Online je još jedan uzbudljiv trodimenzionalno iskustvo za igrače koji vole da pucaju. Igra je nastala na verzija klasičnih Tank Battle, koji su se vratili u 1990. konzolu za igre dandy. Oni pogodio sve svoje ljepote i gameplay, ali danas ćete moći igrati u trodimenzionalnom verzijom arkada u multiplayer modu.
Na početku igre ćete morati da se registrujete i proći kroz mali trening koji će vam reći kako da pokrenete tenkove, kako razviti svoje protivnike i pobijediti. Nakon treninga moći ćete dobiti nekoliko bonuse za dalji razvoj.
Prije početka borbe za otvaranje popisa aplikacija, koji možete pogledati u bilo kojem bitku vam se pridruže. Pogledajte ovaj vrlo pažljivo, a ako ste početnik, ne penju u ozbiljne borbe. Također možete organizirati svoju bitku, ako nije pronađen odgovarajući popis. U Tanki Online ima garažu, u kojem je glavni akciju u igri, onda možete kupiti nove vrste opreme, nadogradnju postojećih. Poboljšanje uključuje gotovo sve ratne mašine, od gusjenice do barela oružja i municije za njih. Ne čekić o dnevnim bonuse oni će vam pomoći u razvoju, više nagrada i rezervnih dijelova.
U svakoj bici različitim uvjetima na pobedi, ovisno o režimu koji ste odabrali ili otvorite. Gdje je potrebno uništiti sve neprijatelje, negdje da zadrži svoju bazu podataka igrajući kao tim, ali negdje i hvatanje neprijatelja zastavu. Na utakmicu kartu širok spektar sredstava, odabira ih možete poboljšati svoj tenk u određeno vrijeme, ali zapamtite da su svjesni bonusa vašeg neprijatelja, pa budite oprezni.
Valute su raznoliki, to može biti kako da i kupovinu. Za kristala, koji se prodaju odvojeno, možete kupiti više moćno oružje i ubrzati modernizaciju borbenih jedinica.
Online tenkovi lako upravljati samo nekoliko tipke za kretanje i pečenja, postoji jedna mogućnost možete okrenuti kupolu na kojem pištolj. Poraziti svoje neprijatelje i zaraditi iskustvo ćete otključati nove pogodnosti koje daju ulazak u ligi i kreiraju svoju klanova.
" "