Bookmarks

Igra Tanki Online online

Igra Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online je još jedan uzbudljiv trodimenzionalno iskustvo za igrače koji vole da pucaju. Igra je nastala na verzija klasičnih Tank Battle, koji su se vratili u 1990. konzolu za igre dandy. Oni pogodio sve svoje ljepote i gameplay, ali danas ćete moći igrati u trodimenzionalnom verzijom arkada u multiplayer modu.
Na početku igre ćete morati da se registrujete i proći kroz mali trening koji će vam reći kako da pokrenete tenkove, kako razviti svoje protivnike i pobijediti. Nakon treninga moći ćete dobiti nekoliko bonuse za dalji razvoj.
Prije početka borbe za otvaranje popisa aplikacija, koji možete pogledati u bilo kojem bitku vam se pridruže. Pogledajte ovaj vrlo pažljivo, a ako ste početnik, ne penju u ozbiljne borbe. Također možete organizirati svoju bitku, ako nije pronađen odgovarajući popis. U Tanki Online ima garažu, u kojem je glavni akciju u igri, onda možete kupiti nove vrste opreme, nadogradnju postojećih. Poboljšanje uključuje gotovo sve ratne mašine, od gusjenice do barela oružja i municije za njih. Ne čekić o dnevnim bonuse oni će vam pomoći u razvoju, više nagrada i rezervnih dijelova.
U svakoj bici različitim uvjetima na pobedi, ovisno o režimu koji ste odabrali ili otvorite. Gdje je potrebno uništiti sve neprijatelje, negdje da zadrži svoju bazu podataka igrajući kao tim, ali negdje i hvatanje neprijatelja zastavu. Na utakmicu kartu širok spektar sredstava, odabira ih možete poboljšati svoj tenk u određeno vrijeme, ali zapamtite da su svjesni bonusa vašeg neprijatelja, pa budite oprezni.
Valute su raznoliki, to može biti kako da i kupovinu. Za kristala, koji se prodaju odvojeno, možete kupiti više moćno oružje i ubrzati modernizaciju borbenih jedinica.
Online tenkovi lako upravljati samo nekoliko tipke za kretanje i pečenja, postoji jedna mogućnost možete okrenuti kupolu na kojem pištolj. Poraziti svoje neprijatelje i zaraditi iskustvo ćete otključati nove pogodnosti koje daju ulazak u ligi i kreiraju svoju klanova.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more