Bookmarks

Igra Farm Days online

Igra Farm Days

Farm Days (Farm Days):

Dani farme igre: preuzmite
Stanovnici grada ponekad misle kako je život na farmi vrlo ugodan - vrijeme je uvijek sjajno, sunce sija, zrak je čist, hrana je svježa. Ali to se događa ako ste turista na selu, kad ne morate raditi od izlaska do zalaska sunca, tako da na stolu postoji hrana. Malo razumijevanja kako se radi na zemlji pomoći će vam pretraživačka igra Farm Days. Sve je počelo činjenicom da ste ostavili nasljedstvo - napuštenu farmu. Ušavši u prava vlasnika, odmah ste stigli na mjesto da procijenite obujam zemljišta. Ali kakvo je bilo razočaranje od onoga što je vidio - sve okolo bilo je prekriveno visokom travom i dvije usamljene zgrade - vaša kuća i štala, zaškripali i izgubili na težini. Izgleda da prethodni vlasnik dugo nije ništa poduzeo, a tokom godina došlo je do potpune pustoši. Pa, morate pokazati na šta ste spremni i da su stanovnici gradova takođe sposobni za podvige i sposobni su za rad. Počevši da igrate Farne dane, trebaće vam inspiracije i strpljenja kako biste isprva poslušali pomoćnika koji će vas upoznati, usmjeriti vaše postupke i dati zadatke. Ime joj je Masha - živahna djevojka koja živi u susjedstvu. Čim vas je pozdravila, odmah se okrenula glavnoj stvari - radu. Razvijamo vlastitu farmu
Djevojčica je pokazala u kakvom je strašnom stanju vaša kuća, a ako želite živjeti u njoj, morat ćete je popraviti. Nemojte se zabrinjavati, lako je to učiniti - samo morate kliknuti na zgradu, a ovdje je mali bijeli ljetnikovac sa pametnim crvenim krovom i malom baštom okolo. Slijedeće na redu je štala - glavna zgrada, jer su u nju stavili usjev i držali alate. Pokazalo se da mu je potreban i glavni remont. Učinite isto s njim i magično se zakrpe rupe u krovu, zidovi su oslikani, polomljeni prozori zamijenjeni su novim. Kad se riješi problem sanacije, započinjemo uzgajati usjev. Prvo što morate uzgajati je pšenica. Za početak izvucite vodu u bunar i posipajte malu površinu žitaricama. Moramo pričekati dok izbojci ne sazriju i sazriju i moguće je prikupiti ih. Ali postoji kraći način - platiti dvije novčane jedinice, a pšenica raste mnogo brže. Da biste dovršili svaku radnju, potrebno je da kurziv označite na objektima:
• U bunaru sakupljamo vodu
• Kliknite na parcelu da se napije vode
• Kada je usjev sazrio, kliknite ponovo da biste ga pobrali.
U budućnosti, nastavljajući igrati igru u200bu200bFarmer's Day, radimo istu stvar kad god je potrebno nešto poduzeti. Počnite zarađivati
Razvojni scenarij igre je zanimljiv, a unositi svoje ime u njega, pomoć u registraciji na Farm Days-u će vam pomoći ili se registrirati putem društvene stranice. Kad se usjev pokupi, on padne u štalu koju ste popravljali, pored kojeg vidite tablu sa oglasnim pločama. Čim se tamo pojavi zelena kvačica, stigao je novi zadatak. Na danima iPlayer Farme može vam se ponuditi unosan ugovor za isporuku jednog od proizvoda, a ako to prihvatite, započinje ozbiljan posao. Od sada se morate sjetiti vaše slike i pokušati ne iznevjeriti kupce. Postupno, Dani Farme otvorit će vam mnoge zanimljive mogućnosti:
• Uzgoj životinja i peradi
• Uzgajati razne biljke
• Izgradite preduzeća
• Preradite proizvode u robu
• Prodajte ih na tržnicama i u trgovinama
Preći ćete od gradskog stanovnika koji je stigao na praznu zemlju do iskusnog poljoprivrednika, razvijenog i imućnog, koji ima sve pod kontrolom.