Bookmarks

Igra Dream Fields online

Igra Dream Fields

Dream Fields (Dream Fields):

Online igre Legends of Dreams - će vas zadiviti svojom ljepotom od prve sekunde. Se nađete u ovoj bajci koju se može reći kao dijete. Uronite u svijet farme koje se prepliću i fantazije, magije i divno medvjedića. Ova farma je potpuno uronjen u magiju gdje vaš najbolji ortaci bi medvjedića. Oni će učiniti za vas sve naporan rad, okupljaju bobice, gljive i nektar. Ove Fur TV znaju sve što ih okružuje, uzeti samo nekoliko akcije, da ih usmjeriti.

Najvažnije je što se vaš pomagača neće ponoviti igrati Legends vam pomoći bez vašeg omiljenog poslastice. Naravno, oni jako vole Jam, koje treba uvijek biti. To može biti osnovno kuhar bobica, šećer i vodu u jednoj od zgrada, a uz prisustvo igre valute - kristali - i mogu se kupiti u igri Store.

Postoje tri karakteristike koje će vam pomoći razviti igru ​​- to je kristale, zlato i naravno mašte. Pristup ovo drugo treba uvijek biti, bez toga nećete kretati jednom koraku. Get to može biti na mnogo načina, na primjer, to može sama oporavi, da pomognu svojim susjedima na farmi, čine ga posebnim kuću ili kupiti za kristale. Zlato se postaje mnogo lakše, ona se izdaje za izvršenje određenih poslova ili zadatke.

iPlayer Legends Dream će vam potapati u svijetu pravi fantazija. Pozovite svoje prijatelje iz društvenih mreža da se zabave i pomažu jedni drugima. Pogledajte za njihove posebne grudi i dobiti kristala na svaki sedmi dan.