Bookmarks

Star Colony

Alternativni nazivi: Starscolony

kolonija Star & nbsp; Online & ndash; neobično predstavnik Computer & nbsp; online igre. Projekt upravlja kombinirati ekonomsku strategiju, avantura i klasični RPG. Ovo je online igra & nbsp; je Star igrača kolonija jedinstvenu priliku da izgradi svoj vlastiti prostor kolonija za proizvodnju raznih resursa i da se uđe u bitku s brojnim konkurentima.

Prijavite u igri & nbsp; Star kolonija ne treba mnogo vremena, potrebno je samo da odaberete nadimak, e-mail adresu, koju će dobiti pismo potvrde o registraciji, odaberite teško pogoditi lozinke i odrediti njihov pol. Kao što možete vidjeti, igra Star registracija kolonija Online je razvijen u većini jednostavan i pristupačan način. Registracija & nbsp; Star kolonija je vaša ulaznica u svijet budućnosti u kojoj ćete izgraditi svoju karijeru i postati vlasnik uspješne prostora kolonija. Dok je, & nbsp; igrati igru ​​& nbsp; Star kolonija online potpuno besplatno, kao i igra je potpuno bazirana na pretraživaču, ne morate da preuzmete i instalirate na računaru bilo kupaca. & Nbsp;

Za razliku od većine drugih online igre, igre Star kolonija & nbsp; online ima karakterističan sposobnost & ndash; sposobnost da umre. Da, vaš lik je lišen takve udoban besmrtnost i rizik da napuste život vas čeka na svakom koraku & ndash; glad, bolest, borba, napad na lokalne faune - sve to u svakom trenutku moći da oduzme svoj život, tako da se isplati biti posebno oprezni na početku utakmice. Vremenom, kao što ćete biti u mogućnosti da uštedi dovoljno novca i provesti potrebne studije postanu dostupni mogućnost klonirati svoj lik, koji je ključ za rješavanje problema moguće smrti, ali do tada, njihov glavni vrijednost & ndash; Život treba zaštititi pažljivo.

Pokretanje igre, vaš lik je još uvijek prerano da odluče šta drugo globalnih problema, jer dolazi do izražaja pitanje vlastitog opstanka u velikom gradu. Pronađite svoju prvi posao, neka bude plaćeni i POTCENJENA, ali to će donijeti prijeko potrebnu za nabavku hrane i pića novac. Takvu slobodu djelovanja, što omogućava igraču da postane i zloglasni avanturista i ugledan i poštuju zakon biznismen, a možda i oba zajedno, privlači mnoge koji žele online & nbsp igrati igru; Star kolonija, danas širom svijeta grade svoje karijere u svijetu budućnosti Potrebno je nekoliko desetina hiljada ljudi.

S vremenom, ne samo da će povećati svoj rezultat u virtualnom banke u igri će rasti vaše ambicije i ciljeve. Ako ste juče riješiti pritiskom problem pronalaženja hrane i sklonište, sada ste, kao menadžer cijele Stellar kolonija predsjedavajući ogromne novčane tokove i riješiti globalnim pitanjima snimanje nove teritorije i povećati svoj utjecaj u svijetu igri. Kao što možete vidjeti, igrati & nbsp; Star kolonija u čudo u svakoj fazi igre, zbog čega u Stellar igri kolonije ne smeta igračima. Probajte i vi izgraditi blistavu karijeru u svijetu budućnosti!

& nbsp;

& nbsp;

 

Star kolonija online registracije