Bookmarks

Zoo 2 Animal Park

Alternativni nazivi:

Zoo 2 Animal Park farma igra nije baš standardan izgled. U igri nema traktora i vrtova, već prvo. Ovdje ćete pronaći zabavnu crtanu grafiku i muzičku pratnju!

Zoo 2 Animal Park će biti zabavno igrati! Na kraju krajeva, svi vole zoološke vrtove u kojima možete ne samo gledati životinje, već ih i maziti, hraniti i brinuti o njima. Upravo takav zoološki vrt morate pomoći u upravljanju djedom, koji je naslijedio svu ovu farmu. Igra tek počinje činjenicom da dobije pismo u kojem mu se saopštava ova vijest. On apsolutno nema pojma šta da radi s tim i ovdje će mu vaša pomoć biti od koristi.

Možete kupiti

novih stanovnika za svoj zoološki vrt, ili ga možete dobiti ispunjavanjem zadataka, prikupljanjem komada slika slagalica koje prikazuju rijetke životinje. Da biste uzgajali životinje koje već imate, trebate staviti nekoliko životinja iste vrste u jedan ograđeni prostor i nakon nekog vremena će imati smiješne bebe. Naravno, za držanje raznih vrsta životinja potrebno je opremiti mjesta gdje će se osjećati kao kod kuće. Ukupno, igra ima osam vrsta terena za svačiji ukus.

  • Meadows
  • Ravnice, stepe
  • Forest
  • Planine
  • Savannah
  • Prašuma
  • Vijere sa zimskom klimom
  • Rezervoari

Svaki od kućnih ljubimaca će među takvom raznolikošću pronaći kuću koja mu se sviđa. Raspored svih ovih uglova razlikuje se po složenosti i cijeni. Kada životinja zahtijeva pažnju, iznad ograde u kojoj živi pojavljuje se ikona koja će vam reći šta treba učiniti. Na primjer, nahranite ili počistite za svojim ljubimcem. Životinje dolaze na različitim nivoima, pa čak i generacijama, baš kao iu životu.

Možete puno reći o stanovnicima zoološkog vrta, ali nisu samo životinje važne u zoološkom vrtu, već i posjetitelji. Pored očiglednog proširenja liste kućnih ljubimaca zastupljenih u zoološkom vrtu, pobrinite se da posetiocima bude udobno. Važno je imati staze, radnje u kojima posjetitelji mogu kupovati i razne dekoracije koje će ukrasiti vaš zoološki vrt. Ne zaboravite na igračke za kućne ljubimce. Životinje koje se igraju izgledaju vrlo simpatično i oduševljavaju posjetitelje.

Ovde ih ima

, i zlikovac koji će pokušati da izbaci vaš zoološki vrt sa okupirane teritorije da bi na njegovom mestu sagradio novi tržni centar. U početku stvari zaista ne idu najbolje, postoje samo tri ograde, a posjetitelja uopće nema, ali čim preuzmete vodstvo, sve će se promijeniti. Za razvoj će vam trebati novac i razni materijali. Sve ovo možete zaraditi ispunjavanjem zadataka koji su vrlo različiti. Izgradite još jedan ograđeni prostor ili povećajte broj životinja, ili možda privucite nove posjetitelje. Ali možete ići drugim putem i kupiti sve ovo za pravi novac. U početnoj fazi, to će omogućiti vašem zoološkom vrtu da se brže razvija.

Nakon nekog vremena, moći ćete komunicirati s drugim igračima. Da biste to učinili, morate izgraditi zgradu pod nazivom Klub. Klub vam omogućava da poslujete sa drugim klubovima, učestvujete u takmičenjima i dijelite resurse.

Zoo 2 Animal Park besplatno preuzimanje na PC možete pratiti na linku.

Ima nešto da se radi u igri! Provedite vrijeme u društvu smiješnih životinja! Počnite odmah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more