Bookmarks

Conquerors Eridani

Alternativni nazivi: Conquerors Eridani

Conquerors Eridani online & ndash; fascinantna uloga-igranje igra koja vas vodi & nbsp; u čudesni svijet mašte igra, gdje tri različite rase došli zajedno u borbi za mjesto pod suncem.

Prijavite u igri & nbsp; Conquerors Eridani dosta komplikovana. Potrebno je da unesete vašu poštansku adresu, koja će se koristiti za prijavu u igru, odaberite lozinku i odabrati rase vašeg karaktera. Registracija & nbsp; Conquerors Eridani birati između militantne zahtjeva stepskim stanovnika, ponosan vilenjaci i oprezan planinski stanovnika. Svaka rasa ima i svoje prednosti i ograničenja. Osvajača Eridani & nbsp; online registraciju vam omogućava da izaberete jedan od pet mogućih slike za svoj lik za svačiji ukus i boju.

Na početku igre dobijete kontrolirati malom selu, koji će biti osnova za dalji razvoj kao igrač. Vremenom, nećete biti u mogućnosti da ga u moćan grad, ali i da preuzmu kontrolu nad drugim staništa samo.

Igra ima četiri glavne resurse: hranu, drvo, kamen i željezo. Svaki sat dobijete određenu količinu resursa, njihov broj će se povećati kao rast i razvoj vašeg grada. Gradovi različitih rasa, imaju svoje posebne način razvoja. Sve zgrade koje se mogu graditi može se podijeliti u sljedeće grupe: vađenje resursa, lokalni ekonomski uporišta, vojne, komercijalne, političke i skladištenje.

Svaka rasa ima svoj specifičan skup jedinica. Ako uspješno kombinuju njihove prednosti i nedostatke nadopunjuju, možete kreirati nepobjedivu vojsku sposoban za snimanje svih okolnog zemljišta.

Ako počnete igrati online & nbsp; Conquerors Eridani za Elven utrke, vi ćete biti u mogućnosti da zaposli Druidi, vukodlaci, šuma vile, snajperisti, svinje, jednorozi, Enti, sjene. I kao doseljenici pripremiti i izgraditi Ballista. Kontrole svakog ozbiljnog prirode elven vojske izabran Elder.

Nakon što je odlučio u Conquerors Eridani igrati za planinski ljudi dobijate na vašu adresu takvim Vidi vojnika: majstor čekić golemi praschiki, koplje snjeg, tamno vozači drakonoyaschery, tragači, a naravno sve to teško mehaničke strojeve: stenolomami i Trebuchet. Uspostavljanje novih naselja rudara selidbe i upravlja planinski vojska načelnicima.

Igra Conquerors Eridani online molimo Vas da i one koji vole duh slobode i osiguranje. Zato što oni mogu početi igrati za stepe. Među stanovnici stepa možete zaposliti ratnici, kopenoschikov, streličari, samostreličari, stepski jahači, konjanici Kan i vidikovaca. Među tehnologija stepa oni preferiraju ovna kao i katapulti. Lider stepa trupa je Khan.

samo je počeo svirati igre & nbsp; Conquerors Eridani & nbsp; online ćete primjetiti u tom svijetu nije sama, otvorite mapu, možete vidjeti najbližih susjeda i da ih procijeniti za opasnosti i mogućnosti da profitiraju od njih nešto. & Nbsp;

Conquerors Eridani online igra u kojoj je prisutan već više od deset zapovjednik različite vještine obrazovanje, konjica, pješadija, lider, obuku vojnika, opsada oružja, odmah vrati vojske, inteligencija, prilika da se izbegne napade i veliki vojni lideri razvoj karaktera.

Online igra & nbsp; Conquerors Eridani je dostupan u pretraživaču, ali i vi možete preuzeti igre klijenta i instalirati ga na računalo. & Nbsp; Ukupna težina igre klijent nije velika, ali to će učiniti malo smanjiti potrošnju propusnost. Većina zabavno igrati & nbsp; Conquerors Eridani & nbsp; velike kompanije, jer onda možete napraviti svoju igru ​​saveza koji se zove klan. Najjači klanovi ući u Hall of Fame igre na početnoj stranici. & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp; & Nbsp;

 

Osvajači Eridani online registracije