Bookmarks

XNOVA

Alternativni nazivi: XNova online

XNOVA online & nbsp; CIS je popularna online strategija preglednika u žanru prostora ratova. Glavna aktivnost u vašem XNOVA online je kolonizacija novih planeta i galaksija. Prostor i razbacane ga u galaksiji planeta potrebna jaka Gospodar sposobnost da ih kombinirati u jedno carstvo. Sada možete probati sami u teškim vojnim pitanjima u ogromnoj Endless Space.

Da igrati XNOVA online zahtijeva registraciju u igri & nbsp; XNOVA. Moguće je i registracija XNOVA preko računa inmail. ru i društvene mreže VKontakte. U suprotnom, pozivamo vas da se popuni u osnovnoj Registracija & nbsp; XNOVA. U odgovarajuća polja unesite svoje podatke: e-mail, novu lozinku, a potvrdili da ste stvarna osoba, a ne robot. Nakon čitanja i dogovor sa pravilima i smjernicama aktivirati svoj račun u igri putem e-maila i igrati XNOVA & nbsp; online je otvoren za vas.

Nakon registracije morat ćete izabrati jedan od univerzuma (serveri) XNOVA online, koji vam pruža jedne planete. Ipak, da ne bude zabune u ovom, na prvi pogled, velikodušan poklon. Nakon prvog igranje igra & nbsp; XNOVA online počnete gotovo nenaseljena i nerazvijena svijeta. Iz vam je potrebno puno truda i lideri imaju sposobnosti za pripremu ovog nenaseljenom komad kamena u pravi vojnu bazu. Također, ne zaboravite o razvoju ekonomije i naučnih istraživanja. Ne zadržava izvršenje ovih uvjeta da se stvori snažan vojsku da sprovede ofanzivne i defanzivne operacije.

Nemojte se fokusirati na početnu planeti, jer, kako bi se uspješno igrati u & nbsp; XNOVA, morate održavati način života kochevny i kolonizaciju novih planeta. Isticao se kao vješt diplomata. Unesite u profitabilne saveze, objaviti rat, zaključuju povoljan trgovinske sporazume s drugim igračima.

da nastavi & nbsp; igrati online & nbsp; XNOVA i obavljanje vojnih podviga, uzmi da zajebeš stranka u backstageu borba. Stvoriti gustu mrežu intriga i zavjera u svemiru XNOVA. Pravilno planiranje sve njihove mahinacije, vi ćete stvoriti najbolje uvjete za naknadne borbe sa svojim neprijateljima. Uđete u savez s jakim igračima i sami postati jak. Priložiti trgovinski sporazum i lišiti prilika neprijatelje da dobiju potrebne resurse za razvoj. Ali pazi, jer su ostali igrači su sposobni za istu stvar. Oni su ljudi kao i ti. Stoga, pažljivo biraju sami provjerenih prijatelja i saveznika, da se izbegne postane žrtva zavjere.

diplomatiju XNOVA online nije pikantna začin na odlične kuhinje, odnosno jedan od najvažnijih komponenti. Ne zaboravite da je borba protiv moćnog novog neprijatelja, možete pronaći spas je pobijediti u odnosu na stari neprijatelj slabiji.
Izbor svemirskih brodova, & nbsp; Online igre ponudio & nbsp; XNOVA, ostaviti sretan sve ljubitelje taktike i strategije. Odaberite svoj vlastiti, vi pogodan taktika ratovanja. Rad od razorne napade na pogrešnoj planeti, ili postepeno, uz stvorio minimalan razaranja prosiriti carstvo. Svaka borbena jedinica u igri ima svoje prednosti i aplikacije. Dakle, načelo i laquo; & ndash više; Bolje & raquo; To se ne odnosi ovdje. Pažljivo biranje brodova u vašem flote. Samo snažan, svestran vojska pod & nbsp; Dobra taktika je u stanju obavljati najsloženije poslove sa minimalnim gubicima.

da biste pozvali u svoje najbolje vojnih oficira koji pružaju svemirski brod razne borbene bonuse vatrene moći na brzinu leta. Također, oni mogu obavljati različite zadatke, koji izbacuje igre i dobiti korisne bonuse.
Službenici potrebna za upravljanje flotom od prostora će vam dati različite bonuse koji će vam pomoći da se razvije borbenu moć vozila. Oni također mogu biti korisni za obavljanje različitih zadataka, koji obiluju u igri. Njihovo izvršenje donosi vam korisne bonuse.

ne mogu odgoditi! Možda je netko prijavljen još jedan XNOVA online i počeo svirati, stvarati vlastite Napoleonova planove. Ali to je prekasno! Prikuplja vaše flote i početi igrati igru ​​& nbsp; XNOVA & nbsp; Online.

 

Igra XNOVA online registracije