Bookmarks

XGAME

Alternativni nazivi: XGAME-Online, xGAME Online

Pa, danas predstavljamo vam novu igru ​​u žanru MMORTS - xGAME online. Ova igra neće ostaviti ravnodušnim ljubitelje Star Wars i drugih prostora fantazije. Osjećate kao da ste početnik vladar pustinji planeta i pridružite se borbi za vlast u svemiru sa stvarnim online igrača. Otkrijte novi sistem i Galaxy, istražiti Uncharted planeta. Poboljšanje sistema oružja u realnom vremenu neće dozvoliti da se potpuno opustite. Sudjelujte u online i laquo; trku u naoružanju & raquo;, rezultati koje imaju ključnu ulogu u odnos snaga u Univerzumu xGAME online.

igrati igru ​​xGAME & nbsp; online ne treba dodatnu instalaciju igre klijenta. Igra je potpuno besplatno, a vi sudjelovati u njoj mora biti usvojen brza i jednostavna igra Registracija & nbsp; XGAME online.

Da igre online & nbsp; XGAME postao dostupan Idi na stranicu xGAME online igra, gdje je odmah se pojavi prozor za registraciju. Od vas se traži da unesete novu lozinku za prijavu za potvrdu i Slažem se s uvjetima ovog Ugovora.
Kada registraciju & nbsp; XGAME online uspješno završena, možete nastaviti na nove dužnosti planetarne kontrole. Igrati online & nbsp; XGAME počnete na pustom i prazne planete sa malom razlikom minerala. Ne samo, ali - opet, dovoljno za početak. Na resursa koje je potrebno da započnete osnovne infrastrukture na planeti, izgraditi rudnike, stanice, tvornice, brodogradilišta, laboratorije i druge korisne objekte.

Brodogradilište je potrebno da se razvije u odbrani komponenta vašeg planeta, što je preduvjet za budućnost osvajanje galaksije xGAME online. Ali, da se zatvori čvrsto osigura baze planetarni, previše se ne navoyuesh. Dakle, potrebno je da se izgradi snažan prostor flota da prošire svoju imovinu.
Također xGAME online & ndash; igra u kojoj se savjetuje učešće u galaktičkim ratovima da pribjegavaju pomoć saveznika, koji se lako može naći među ostalim online igrača. Kroz zajednički napori će biti mnogo lakše da izgradi svoje carstvo. Play & nbsp; XGAME online također može biti u svrhu ulaska u gaming dio & laquo; Hall of Fame & raquo; Šta veličati sebe i svoj dom planetu.

Novoyavlenny saveznika će vam pomoći u proizvodnji nestalih, ali potrebne resurse za vas. Da biste to učinili, okrenite ih unosne trgovinske sporazume, što ih čini svoje redovne trgovinskih partnera. Vlasnički trgovačka strategija da liši svoje neprijatelje potrebnih resursa. XGAME online & ndash; svemir, gdje smrtonosni igra sama.

da preuzmu vlast u online igri xGAME potrebe da bude uvijek jedan korak naprijed u razvoju tehnologije na planeti. Pravu strategiju istraživanja će vam omogućiti da, na primjer, da se odmah prebaciti svoj vozni park u druge galaksije, u srcu neprijatelja. Molimo pošaljite što više skaut brodova da istraže nove prostore, jer znanje je moć.

Od samog početka, morat ćete napraviti izbor od tri mogućnosti za razvoj vašeg lika. Naravno taj izbor utječe na sve vaše naknadne igre. Izbor klase i laquo; Miner & raquo; Ona omogućava da vodi ekstrakcije aktivniji resursa i izgradnju objekata. Klasa i laquo; Scientific & raquo; da bi naglasak na naučna istraživanja vašoj planeti. Za brzo kreiranje efikasan prostor flota & ndash; Class & laquo; Pilot & raquo;.

You & ndash; pravi lider planete. I da dokaže da je potrebno stvoriti snažan ekonomski i vojni sistem planete sa redovnim tehnološkog napretka. XGAME online registracije čeka na vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more