Bookmarks

XCOM: Enemy Unknown

Alternativni nazivi: XCOM: Enemy Unknown

Najveći strah za svaku osobu na Zemlji - nepoznato. Neistražene paraziti, vanzemaljci, zombiji - sve ovo vekovima užasava ljude. Igra XCOM: Enemy Unknown predložio je svoju verziju ljudskih sukoba i nesigurnosti. Ili, preciznije, ljudske i vanzemaljske čudovišta. Iako je da programeri igre su koristili već poznate metode i poznat mnogima od Legends djetinjstva, opći prikaz projekta nije pokvarilo. A osim toga, prethodne stvaranje XCOM je pušten tako davno da većina igračima sigurno zaboravili.

Čim ljubitelja horor fantazije, duša se ne se odgovarajući projekti poput XCOM, treba upozoriti da XCOM: Enemy Unknown PC - ovo nije nastavak poznate igre, a njegovo reizdanje. I zaista, to objašnjava činjenicom da je glavni likovi ne razumiju najviše, čini se, već poznat u cijelom svijetu stvari. Stoga, preporučujemo da čak i oni koji smatraju da su za igrače u ovoj igri, prije odlaska na utakmicu u procesu sa glavom proći predloženi programeri "osnovnu obuku."

Za početak igre, morat ćete XCOM: Enemy Unknown download. Danas se može brzo i jednostavno učiniti pomoću bujica. Osim toga, vjerujem da imate na umu ima nekoliko ili tri pogodan resursa. Ide u projekt, naučit ćete da je sastanak Zemljane sa vanzemaljskim posjetiteljima nije išao prema planiranoj scenarija - započeo je međugalaktički rat. Glavni cilj je protivnik - neke organizacije XCOM. Potonji služi veliki broj najboljih vojnika za oružje koje koriste najmoćnije oružje.

U XCOM: Enemy Unknown misija čak i najmanji izgledaju tako realno da u nekom trenutku uhvatite sebe misleći da je strah vas uvlaci zaista. Jedna od važnih promjena implementirane u novom projektu, možete uzeti u obzir ukidanje akcije poena. Ali klase ostaju nepromijenjeni:

1. Mašina-Gunners su u mogućnosti da učinkovito drži položaje neprijatelja.

2. Vojnici podržavaju pomoći saigračima u svakom teškom trenutku.

3. Stormtroopers su jaki i agilni.

4. Snajperisti su sposobni za udaranje ciljeva čak i iz najudaljenijih udaljenosti.

Nastaviti naše XCOM: Enemy Unknown pregled bi trebao biti priča o tužbi sa ugrađenim motorima. Ovo odijelo će omogućiti da se kretati između lokacije brzine svjetlosti. Snažan oklop pouzdano štite od metaka neprijatelja, i po izgledu kamuflaže prerušavanja klevetnika. Mnogi igrači će biti oduševljeni da je projekt konačno je implementiran više ili manje uspješan sistem skloništa - nedostatak dugo muči ljubitelje igre.

Pripremite se da ponekad neprijatelji mogu napasti čitave grupe - ne najviše Comely prizor. Ono što iznenađuje još spreman za projekt može se vidjeti sklopljen za XCOM: Enemy Unknown video trailer! Od video, vi ćete dobiti informacije o svim promjenama napravili i beneficije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more