Bookmarks

World of Plaćenici

Alternativni nazivi: World of Plaćenici

U praksi, strijelci s realističnom grafikom koristi, uživali i da će uživati ​​u ludi popularnost među igračima, bez obzira na njihovu dob, zanimanje i hobije. U igri World of plaćenika & ndash; Upravo takav projekat. U ovom trenutku, tačan datum puštanja u prostoru mreža je nepoznat, ali je upravljanje projektima je uvijek podržavala javnost o dešavanjima. Dakle, to je najavio da će uskoro početi zatvorena beta. Snimanje testiranje je sada otvoren, tako da svatko može dobiti u redu za ovu drugu ključeve pristup.

Kao programeri obećavaju, World of plaćenika online neće predstavljati tipičan multiplayer online pucačina, to će biti nešto više. Kreirao vodećih evropskih programeri ovog projekta će biti FPS uz mogućnost interaktivne igre. U srcu ovog projekta je Unreal Engine 3. Jedan od najiščekivanijih igara će imati sve omiljene značajke. Dakle, znakovi mogu se kontinuirano pumpa, oružje i ndash; poboljšati ukus i potrebe, i učiniti sve što je moguće da se potpuno besplatno.

jer igra je online, može se pretpostaviti da je u World of plaćenika registracija će biti potrebno, kao iu svim drugim projektima. Naravno, na bilo odborima registracija je rano govoriti. Međutim, u ovoj fazi moguće je napomenuti činjenicu da igra nije ruski sučelje, dakle, one koji nisu upoznati s engleskim moraju povući znanje ili kupiti rječnika. U stvari, upravljanje igre izvode razumljive i dostupne.

Poznato je da nakon lansiranja beta, igrači mogu preuzeti datoteku instalaciju igre na Steam. Iako je nemoguće reći da li je moguće igrati u World of Plaćenici za besplatno, čak i ako će biti plaćen projekta, vjerujemo njegova cijena će biti adekvatna i prikladno, i to u potpunosti opravdava.

Odmah nakon početka igre ćete postati plaćenik koji je, naravno, će morati obavljati poslove svih vrsta. Kao što je obećano kreatori, obilježja ove igre je sposobnost da se prilagodite izgled i karakter, i njegove kvalitete, i oružje. Imate priliku da samostalno kreiraju i igrati igru ​​World of plaćenika najmoćnijih lik u svijetu.

će biti ponuđen izbor devet klase likova, koji će biti poznati kasnije. Već je poznato da je izbor oružja u igri je jednostavno zadivljujući, a priliku za poboljšanje u budućnosti će vam nepobediv. U prodavnici, svatko može kupiti stvari koje pomažu u postizanju uspjeha u borbi.

& nbsp;

Osnova igre & ndash; kolektivne borbe. Naći ćete veliki broj grupe bitaka i zajedničke misije. U igri World of plaćenika će biti zanimljivo i zabavno, zahvaljujući realizaciji raspored. Moći ćete primjetiti čak i infracrvene znamenitosti, plamen proždire grad, i mnoge druge sitnice koje nisu u drugim igrama u neposrednoj blizini oka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more