Bookmarks

World Of Steel: Tank Force

Alternativni nazivi: WoS, World of Steel

Game World Of Steel: Pobeda Tank Force će biti vaša.

Na pozadini mnogih igara o tenkovima World of Steel: Tank Force je na neki način inferioran, ali u njoj postoji i zest. Predstavlja njen studio BraveTale, takođe je odlučio da učestvuje u općem entuzijazmu za militante. Možda ste već upoznati sa njenim radom na ratnim brodovima. Sada imate priliku da preuzmete World of Steel: Tank Force i procenite njegov potencijal. Očekuje se nešto neobično iz projekta nije neophodno. Strogo govoreći, ono što je neverovatno i posebno se može videti u sledećoj akcionoj igri o tenkovima? Ako ne raste krila, onda je ovo klasik žanra, gde igrači usavršavaju teren, periodično se bore protiv neprijatelja, zarađuju novac na ovoj valuti igre i troše ga na pumpu.

Ove tehničke karakteristike treba uzeti u obzir, onda igra težak 77 M, verzija za mobilni telefon zahteva Android verziju od najmanje 2. 3, ali u stvari od 4. 1, uzimajući u obzir periodična ažuriranja. Iako, zbog pravde, moram reći, ne izlaze tako često. Međutim, oni koji žele mogu preuzeti World of Steel: Tank Force na računar i uživati ​​u onome što se dešava na velikom ekranu.

Features and passage.

Glavna karakteristika koja razlikuje projekat od analoga je nedostatak timske igre. To jest, možete se boriti samo sa kompjuterskim protivnikom, isticanjem vremenskih taktika i ponašanja u različitim situacijama. Ali i sa ovom igrom World of Steel: Tank Force ostaje zanimljiv sa takvim komponentama:

  • Previše skupo donirajte sa minimalnim skupom funkcija
  • Ni originalna priča
  • Teškoće s besplatnom nadogradnjom rezervoara
  • Visoki zahtevi za internet vezu i uređaj za instalaciju

  Kak je već rečeno, raspored je stvarno odličan, vidljive čak i odsjaj sunčevih zraka na tijelu borbena vozila i sasvim realno dima nakon snimak.

 • Good graphics
 • Odličan izbor opreme
 • Detailed cards
 • Dynamic fights
 • Ability to pump machinery
 • Easy control

Pored toga, potrebno je obratiti pažnju i stranke nisu vrlo privlačne:

Ali za sve što morate platiti, a u ovom slučaju i tehničke mogućnosti vašeg uređaja. Druga opcija plaćanja je pravi novac za poboljšanje oružja i tenkova, dodatnih bonusa i drugih donacija. Cijene počinju na 54.99 UAH. , dostigavši ​​5,249.99 UAH. Ako želite sami postići sve, dobro, to je pohvalno. U tom slučaju, budite strpljivi, jer ćete morati da uštedite novac za nove oružje, oklop, dijelove za motor i tako dalje. Dok igra napreduje, igrači se kreću po nivoima, što otvara nove mogućnosti.

Kao u sličnim igračkama, igra World of Steel: Tank Force daje nagradu za uspeh u borbi, plaćajući novčićima. Ali da bi se nadogradili, moraće da učestvuje ne u jednoj, pa čak ni u tri bitke. Poboljšanja su prilično skupa, a za postizanje manje-više visokog nivoa morat će pokušati da ne propadnu u narednoj bitci. Da djelujete na lokacijama sa različitim geografskim karakteristikama šumskog pojasa, planinama s snegom, pustinjama i drugim. Promena krajolika je brza, tako da neće biti moguće diviti se ljepotama preko boksa. Ono što se dešava na terenu je mnogo važnije, jer se tenkovi suočavaju gotovo sa nosom, a skala iznad njih pokazuje koliko je ostalo u njima.

K reč, u igračkoj je jedan značajan plus mogućnost odabira rezervoara koji će se savršeno uklapati u uslove terena. Da bi poboljšali svoje osnovne karakteristike, koristite kamuflažu, a to će omogućiti automobilu da se spoji sa pejzažom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more