Bookmarks

Woozworld

Alternativni nazivi: Woozworld

Game Woozworld - je browser MMO igra bazirana na virtualnom svijetu u stalnoj evoluciji dizajniran za adolescente (u dobi od 9-14 godina). U Woozworld online tinejdžeri mogu sigurno stvoriti vlastite svemir, igrati, i komunicirati jedni s drugima. Igra ima kreativnu funkciju, kao i stotine igara baziran na popularnom dječje serije.

Prije predstave Woozworld, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp; Pridružite u igri Woozworld ne uzima puno vremena i neće izazvati poteškoće:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; pridruže & raquo ;;

2.                   Unesite svoj datum rođenja;

3.                   mora unijeti važeću e-mail;

4.                   Unesite siguran lozinku, i ponavljam;

5.                   Select & laquo; igra & raquo;, a Woozworld registracija je gotova.

Igra Woozworld je online MMO svijet, koji je dostupan za djecu od 9 do 14 godina. Igra se nudi mladim ljudima priliku da formiraju svoje individualne svijetu, igre, i komunicirati s drugim prijateljima. Igra ima originalnu karakteristike i puno igara, kao što je poznato TV serija za djecu.

Woozworld online daje svakom igraču mogućnost da dizajniraju svoj karakter uz pomoć brojnih pribora za razvoj imidža i potpuno promijeniti svijet. Igrači mogu napraviti svoj izbor karaktera Woozworld online i uživati ​​u širokom spektru igara, kao i zapanjujući niz video. Osim toga, svako dijete može komunicirati sa njegovim / njenim prijateljima da učestvuje u borbi protiv Spellz i obavljaju različite zadatke. Igrači mogu osvojiti boda, koji se mogu koristiti za kupovinu razne predmete u igri Woozworld.

Roditelji ne moraju da brinu o sigurnosti svoje djece, jer igra je apsolutno siguran za psihu djeteta.

Ako igrači su pretplaćeni na Woozworld online , oni će imati koristi od još više prednosti. Univerzitet je valuta, koja se koristi isključivo pretplatnicima Woozworld online . Osim toga, oni će biti ponuđen pristup modni dodaci i komadi odjeće, koje mogu koristiti za poboljšanje izgled svojih likova. Pretplatnici imaju jedinstvenu priliku da iskoriste visokoškolskih ustanova koje se daju im svake nedelje!

Vidjet ćete Woozworld igru ​​i razumjeti igra omogućava svakog člana da razviju vlastiti svijet koristeći svoju maštu. Igrači mogu odlučiti da li su zainteresovani za saradnju sa drugim prijateljima i stanovnici Woozworld online . Odlučujući staviti vrata i kroz distribuciju svoje specifične namjene, igrači imaju priliku za stvaranje vlastite svjetove baš kao što želite.

Morate omogućiti djetetu da otkrije svoju kreativnost kako bi stvorili jedinstveni svijet Woozworld online . Woozworld se fokusira na nudi najbolje usluge svojim članovima, tako da neće biti nikakvih štetnih funkcije u igri. Vaše dijete treba probati i vidjet ćete da je on / ona će igrati Woozworld vremena!

U Woozworld online svako dijete može stvoriti i prilagoditi njegov / njen lik sa priborom i transformirati svijet, glasanje za najbolji lik, & nbsp; da igraju i gledaju na stotine igara i Video (na licu mjesta), za početak borbe s drugim igračima i prijateljima, da se svijet oluja i završiti raznovrstan misijama, zaraditi univerziteta i kupite objekte uključene u animaciji Woozworld autor.

& nbsp;

U Woozworld online svaki igrač može stvoriti svijet na osnovu njegove mašte i odabrati ako on ili ona želi podijeliti sa svojim prijateljima i ostalih stanovnika igre Woozworld!

 

Woozworld online registracije