Bookmarks

Will of Steel

Alternativni nazivi: Will of Steel

Will of Steel - kompjuterska igra u žanru strategija u realnom vremenu. U prevodu, možda više poznato, volje i uma. Igra programeri su napravili napore da se pretvoriti u stvarnost gaming rat između istočnih zemalja i tako velikom država kao što su Sjedinjene Američke Države (SAD). To pokazuje SAD pogled na pitanje terorizma i njegovih utranenie. Igra će od čelika vrstu napravljen na stvarnim događajima, a to jednostavno nije primjetan kompletan slučajnost sa stvarnošću. Ukoliko pogledamo sebe.

Što se tiče bilo kakve kompjuterske igre, možete pregledavati Internet će od čelika video, pročitajte ove komentare prije nego što ovisnici gameplay. Zatim posjetite web stranicu gdje možete igra će od čelika preuzimanje. I nastavite na brutalne borbe.

Igra je predstavljena sa dva zaraćenim stranama. Čini se kao dobra - Amerikanci koji se protive terorizma. I loše - Arapi - odvratno zlo ratnici.

Igra će od Steel'll igrati dva različita jednog igrača kampanju u Afganistanu i Iraku. Prije nego što izvršite šesnaest utakmica misije. No, glavna stvar je uništavanje arapskih uzroka terorizma i nasilja u svijetu.

Ti - komandant bataljona marinaca Sjedinjenih Američkih Država. U izvršavanju postavljenog zadatka pred vama, vi i ceo team'll imaju puno prednosti - podizanje novih naslova, kao posljedica korištenja nove taktičke akcije. U skladu s tim, u vašoj moći, svaki put sve više i više prilika - traži podatke od satelita, pozivanja pojačanja, artiljerijske vatre i zraka upravljanje napadima.

Igra će i razlog ima više takvih funkcija:

• borbene jedinice i oružja;

• Kvaliteta grafike;

• Upravljanje glasom.

borbene jedinice i oružja - daje vam u upravljanju više od stotinu subjekata i raznih vrsta oružja.

Kvaliteta grafike - visoke kvalitete. Ovdje je dan i noć, različite efekte na vremenske uvjete, pažljivo detaljno model grafički dizajniran je od transporta i drugih objekata. Predstavljen precizno karta države SAD, do najsitnijih detalja.

Upravljanje glasom - ako imate mikrofon, možete kontrolirati vojsku.

I zaista grafike u igri su na pristojan nivou, kao i zvuk u nedostatku vaše glasovne upute. Nakon razmatranja volju i razum u video, vidjet ćete za sebe. Čak i prije nego što je proces igra.

Požurite osjetiti uglavnom oko tijekom borbenih operacija protiv terorističkih grupa. Samo ovdje je predstavljen vam tu mogućnost.

Ne zaboravite da dijele znanje o igra će od čelika sa svojim prijateljima.

Ali igra nije dobio dobre kritike iz gaming kritičara. Možda zato što je takav prilično intenzivna igra, ali može ići u potpunosti u jednu noć. I ne samo to. Sada vam zaključak o igri volje i uma.

Imati dobro raspoloženje i gameplay! Hvala vam za vašu pažnju.

 

Will of Steel