Bookmarks

Wild terra

Alternativni nazivi: Divlja zemlja

Wild Terra preživi po bilo kojoj ceni

Playeri koji su bliski temi razvoja svog lika u divljini, sigurno će cijeniti takvu novost kao igra Wild Terra. Ova najrealnija igra klijenta će omogućiti igraču da prođe kroz proces ovladavanja i preživljavanja u divljini. Koristeći primjer svog karaktera, korisnik će se suočiti sa svim poteškoćama koje okružuju osobu koja je pala na divlju zemlju: lov, opstanak, izgradnja doma, traženje blaga, opsada itd. d. I sve to u pozadini kvalitetne grafike i velike funkcionalnosti.

Stvarni svijet u virtualnom prostoru

Kada počnete da igrate u Wild Terri, primetićete da ovde nema definitivnog zemljišta. U početku izabran od strane igrača, lik se pojavljuje u dronjcima i pokušava da razume gde je on. Uskoro se suočava sa istim prvim doseljenicima, poput njega, i oni pokušavaju da rade zajedno na novom zemljištu.

Programeri su pokušali da dovedu razvoj radnje i grafike do maksimalne realne slike i reprodukcije. Nema mesta za magiju i druge neverovatne stereotipe. Stoga, kako igra napreduje, lik susreće samo stvarne neprijatelje u obliku divljih životinja i otrovnih biljaka.

Project i njegova funkcionalnost je izometrijska. To omogućava da se zgrade bez ikakvih problema grade i da se stvori neophodna unutrašnjost. Karakter u toku igre ne samo da pokušava da opstane, već i stvara sve uslove za ugodan život na razvijenom zemljištu. Među funkcijama heroja su stvaranje farme, sadnja pšenice, izrada oružja i komada namještaja.

K Glavne karakteristike igre su:

    Stvarnost onoga što se događa na ekranu. Virtuelni svet u ovoj klijentovoj igri prikazan je što je moguće realističnije. Tek kada počne da igra, igrač će moći da se potpuno uroni u impresivan svet divlje zemlje;
  • Veliki potencijal. Ovde će korisnik moći da vidi proces igre ne u ranije poznatom formatu u prvom licu. Zahvaljujući izometriji, moguće je koristiti slobodno kretanje i konstrukciju;
  • razvoj igara. U ovom trenutku možete preuzeti igru ​​Wild Terra i koristiti sve navedene uvjete. I možete učestvovati u razvoju igre. Da biste to uradili, samo trebate platiti skup ranog pristupa.

kompleta Wild Terra

U projektu možete učestvovati sa određenim prednostima u odnosu na druge igrače, zbog činjenice da razvojni proces još nije završen, svaki igrač ima mogućnost da kupi rani pristup u igri Wild Terra i tako podrži projekat. Pristup igri za takvog korisnika uvijek će biti otvoren, a dodatno će dobiti dodatne bonuse, koji također nemaju datum isteka. Trenutno se u setu nalazi nekoliko naslova:

  • Knight. Sticanjem ovog naslova, igrač dobija 1000 zlatnih i 10 premium dana. Pored toga, on će imati ključ ranog pristupa i moći će da učestvuje u razvoju igre;
  • Baron. Takav igrač dobija 15 premium dana i 1600 zlata. Dodatni podsticaji uključuju dobijanje recepta za plemenitu kirasu, učešće u razvoju igre, rani pristupni ključ i njegovo ime u bodovima;
  • Viscount. Igrač prima 2200 zlatnih i 25 premium dana, gore navedene opcije pristupa + recepti kirasa, štita i legera
  • Graph - 2800 zlatnih i 35 premium dana. Osim toga, sve gore navedene pogodnosti + recept za mač;
  • Marques - 4500 zlatnih i 60 premium dana. Kao i sve gore navedene regalije + recept za čvarke i naramenice;
  • Herzog - 6000 zlatnih i 80 premium dana. Osim toga, svim dostupnim pogodnostima dodaje se recept za kišnu kabanicu.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more