Bookmarks

War Thunder

Alternativni nazivi: War Thunder

Igra War Thunder potpuna uranjanje u vrijeme Velikog Domovinskog rata.

Igra War Thunder se zasniva na stvarnim događajima iz Drugog svjetskog rata, koristeći raznu vojnu opremu tog vremena. Najrazvijenija avijacija u igri, ne tako davno, tenkovi i oklopna vozila su bili povezani sa projektom, današnja mornarica je razvojna perspektiva za igru.

Developers vrlo ozbiljno pristupio povijesnom dijelu projekta, igra Var Thunder potpuno rekreira stvarne događaje vojnih operacija. Korisnik se, pridruživši se ovom projektu, upusti u drugo vrijeme i može proučavati povijest Drugog svjetskog rata samostalno sudjelujući u događajima tog vremena. Istorijska komponenta nije jedina stvar koja je najbliža istini, programeri prilikom izrade aviona i tenkova proučavali su karakteristike svakog modela, sve jedinice vojne opreme se podudaraju sa izgledom prototipa i tehničkim karakteristikama. Fizika same igre, što bliže stvarnosti, tenk može biti rastrgan gusenicama ili oštećen trčanjem nakon teškog udara u jamu.

Air simulator, tako originalno osmišljen od strane autora ovog projekta, ali igra je prevazišla jednostavnu multiplayer online igru, u kojoj je glavna ideja bila vojna strategija i simulacija leta. Dodajući dodatnu tehnologiju projektu, programeri su svoj projekat doveli na novi globalni nivo. Najrazvijeniji dio igre je zrakoplovna baza, u projektu je gotovo pet stotina različitih zrakoplova, podijeljeni su prema zemljama proizvođača:

  • USA;
  • THE SSSR;
  • Njemačka;
  • Japan.

U igri War Thunder, tenkovi su se pojavili tek 2014. godine, predstavljeni su modeli iz tri zemlje, SSSR-a, SAD-a i Njemačke. Krajem 2015. godine, igrači očekuju značajnu nadogradnju oklopnih vozila, jer su autori najavili pridruživanje vojske Velike Britanije ovom projektu.

Thinness Igra War Thunder.

Da biste se pridružili projektu morate preuzeti igru ​​War Thunder, tako da je ovo verzija klijenta. Instaliranje na računaru nije veliki program, igrač će započeti svoje putovanje na vrijeme online. Za preuzimanje Var Thunder-a potrebno je minimalno 1. 5 gigabajta RAM-a i 3 na čvrstom disku. Nakon instalacije klijenta, potrebna je registracija i igrač dobiva neophodne osnovne resurse.

Učestvujte u borbama u četiri borbena načina, koji su podeljeni u složenosti. Početnici mogu izabrati da nauče arkadni mod, u kojem postoji asistent, on će uputiti u zamršenosti upravljanja i karakteristike ovog modela tehnologije. Režim simulacije omogućava igraču da se osjeća kao pilot ili tankman, sve do najsitnijeg detalja, bez okretanja ključa za paljenje, nećete nigdje ići i letjeti.

akcije borbe su različite, mogu učestvovati i kao tim i samostalno:

  • Missions za jednog ili kooperativnog igrača - ovdje trebate obavljati razne specijalne zadatke ili sudjelovati u bitkama protiv računalnih neprijatelja;
  • Stručne bitke tima - prisustvuju im pravi igrači. Svaki tim ima 16 korisnika, oni su u ratu. Za pobedu, potrebno je izvršiti zadatke, uhvatiti ili uništiti neprijateljski aerodrom;
  • Racing - natjecanje između pilota u prolazu staze s maksimalnom brzinom
  • Događaji su istorijsko ponovno stvaranje istinskih borbi. U takvim borbama može učestvovati samo tehnika koja je bila prisutna na određenom mjestu u stvarnom ratu.

Igra je šarena, sa odličnom grafikom i zvučnim sadržajem, ovaj projekt s pravom može biti nazvan samo jedan takve vrste.

 

War Thunder igra besplatno!