Bookmarks

WARSTORY

Alternativni nazivi: Warstory online u ovom trenutku

Kompanija-programer računalo igračaka BigPoint poznat svim ljubiteljima ove vrste zabave za mnoge uspješne i dobro osmišljen. Iz tog razloga, izlaz bilo kojeg od novih igara iz kompanije percipira igračima kao značajan događaj.

Isto vrijedi i za igre WARSTORY online, koji uzima igrača tokom Drugog svjetskog rata i nudi stajati na strani Saveznika, Amerikanci ili Sovjetskog Saveza, a da drži odlučujućih bitaka u Europi i svojim očima da vide pada nacističkog Berlina. U ovoj online igra WARSTORY shvatio što je to uobičajeno svijetle i šarene, što je razlog zašto igrati online WARSTORY će biti zanimljivo ne samo za ljubitelje istorijskih borbi, ali i sve ljubitelje online igre tim.

Registracija igri WARSTORY shvatio navici jednostavan i intuitivan, kao iu svim drugim igrama BigRoint. Potrebno je da odaberete nadimak (ime koje će i dalje koristiti u igri), lozinku da biste se prijavili na vaš račun i navesti e-mail adresu, koja će biti poslana potvrda o registraciji i koja će povremeno biti poslana najnovije gaming vijesti.

Registracija WARSTORY će vas odvesti samo nekoliko minuta, a ako uzmemo u obzir da je u cilju da se igra WARSTORY ne treba skinuti i instalirati poseban klijent (browser igra potpuno), možete gotovo odmah početi igranje WARSTORY. Međutim, ako ste već registrirani na društvenoj mreži Facebook, WARSTORY registracija će se održati za vas pritiskom samo jedno dugme & ndash; ovo prijatno priliku da se pripremi svoje igrače za programere online igre.

Nakon registracije, možete odabrati koje nacije ćete igrati. Izbor zastupa Crvene armije i savezničkih armija. Vaš cilj & ndash; provesti konačna bitka protiv Trećeg rajha, WARSTORY online igra sadrži više od 50 apsolutno pravi istorijski bitke za pobjedu što je vrlo važno za upotrebu vojne taktike i strategije i jasno koordinaciju pokreta saveznika. Sa drugovi ćete imati nikakvih problema - WARSTORY online igra je vrlo popularan, a broj ljudi koji su spremni za igrati igre online WARSTORY desetine hiljada.

Zanimljiva značajka ove igre je upotreba tehnologije, pored standardnih jedinica i jedinica tzv & laquo; likovi & raquo; - Specijalne jedinice, ima zaista jedinstvene sposobnosti nisu dostupne na drugim jedinicama, i čije ponašanje na bojnom polju može imati odlučujući utjecaj na njegov ishod. Tako je za sve dostignuća u svijetu igra, vi ćete biti ohrabreni posebnim medalja, ali vrlo online igra WARSTORY je stroga u obzir svi likovi su postali poznati i povremeno im je dao različite bonuse, uz priznanje i ugled među ostalim igračima.

zadatke koje će nastupiti u igri, pažljivo promišljen i su različiti. Na prolaz pojedinih poslova možda morati provesti mnogo sati, ali u to vrijeme, zbog zanimljiv gameplay i neodnoobraznogo interes u postupku nije izgubio, već upravo suprotno.

WARSTORY online igra & ndash; odličan primjer kako to učiniti je bazirana na pretraživaču online igre. Svijetle i lijepe grafike, razrađen posao, zanimljiv i detaljne priče, fleksibilan sistem bonusa i dostignuća, a kao posljedica svega toga i ndash; veliki broj igrača i navijača igre oko svijeta. Probajte i vi sami kao borbeni zapovjednik za vrijeme Drugog svjetskog rata, što je sasvim u stanju odlučiti ishod naredne važna bitka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more