Bookmarks

Warp

Alternativni nazivi: Warp

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2 GB

Video: 256 MB

disku: 1. 9 GB

Warp - kompjuter igra koja kombinira najbolje aspekte klasičnih arkadnih zagonetke i stelt akcijske igre. Igra Warp nam daje priliku da se osjećaju ne u uobičajenom ulozi spasitelja planete iz stranca prijetnja, nego da pokuša na koži stranca iz drugog svijeta. Igrati Warp će morati pobjeći iz agresora, kao čin koji već postoje ljudi. Strašno i izdajnički Homo sapiensa su da kupim miran prostor putnik staviti na njega strašno iskustvo. Igra počinje upravo u tamnicama jednog od tajnih baza se nalazi u dubinama okeana. Slatka i lijep kosmičkih bića pod nazivom Zero ponestane kontrole i pokušavaju napustiti bazu, koji ga je stavio preko nehumano eksperimenata i izvode strašne eksperimente, ali način na tajnoj bazi neće biti lako. Warp igra tajnovit, puna hrpa zagonetki i opasne, podmukle neprijatelje koji žele da štetno samo na nesretan stranac.

Gameplay

A miran i bezopasan stvorenje Zero, protagonista igre Warp nema oštre kljove i ogromne kandže, i stoga u direktan sukob sa stražarima i zla naučnik koji žive na podmornici bazu, počne, on ne može. Warp, igra u kojoj ćemo imati najvećim dijelom skriven od osamljene i skrivene kutke u prostoriji, napadajući protivnika će biti isključivo zbog leđa i samo ošamuti narednih neprijatelja i da se približi tajnu izlaz iz baze. Kako bi se pomoglo stranac Zero će doći njegove sposobnosti vanzemaljaca, naime warp, što mu omogućava da munje teleport kratkim udaljenostima. Igra Warp će biti u stalnom pokretu oko baze, gdje će stranac prevazići zidove i zaključana vrata s lakoćom, zbunjen svojih progonitelja i osjetljivih mjesta čitav sigurnosni sistem. S istim kapacitetom Zero može pružiti u većini neprikladno mjestima, gdje je vjerojatno netko će biti u potrazi za, u bačvama, ladice i čak i unutar živi ljudi. Igrati Warp i može biti prilično brutalan, jer biti unutra još jedan objekt, mirno stranac moć misli mogu širiti ga, osim sa spektakularnim eksplozije, nisu nikakav izuzetak, i ljudi koji će biti nula.

Puzzle

Igra neće dopustiti da se opustite za trenutak i da će baciti sve više i više zadataka od nivoa do nivoa, zbog čega je došao sa sve više i više novih poteza i vrlo brzo djelovati. Tajna baza podmornica ima ogroman veličine i da će biti mnogo zanimljivih mjesta i dalje morate doći. Kreće u prostor će postati ne samo raspoložive kapacitete za igrača, a kombinirajući sve značajke možete riješiti zadatke na potpuno različite načine. Ušuškan u podnožju ružičaste stvari pomenutih programeri Grubs, otvorite pristup igrač na nove vještine za stranca, kao što su Silent pokret, ili prikazivanje objekata na karti. Osim osnovnih zadataka misije, možete izvršiti dodatne zadatke, kao što je usvajanje razinu u određenom roku ili da uništi sve neprijatelje koristeći jednu posebnu vještinu od glavnog lika. Te dodatne poslove će otvoriti dodatne bonuse i omogućiti brže da nauče nove funkcije Zero, koji će biti otvoren u cijeloj igri.

 

Računalo igra Warp