Bookmarks

Warkeepers

Alternativni nazivi: Warkeepers

Warkeepers & nbsp; igre online - free prvi višekorisnički s , online Shooter u žanru MMORPG , ima originalan, uzbudljive priče, bez premca grafike, stvara uzbudljivo dinamičan gameplay. Dakle, igra Warkeepers dozvoljava puninom poniranje u realan svijet bitaka, hrabrost i pobjede.

Registracija igre Warkeepers ne bude teško, jer treba samo posjetiti sajt igre, da biste pokrenuli registraciju Warkeepers, a zatim otvorite polje za popuniti u ime vašeg igrača, adresu e-pošte i lozinku. Zatim Warkeepers & nbsp; Online registracija će biti uspješno završena, kao što je navedeno od strane obavijest na e-mail adresu koju ste naveli. Slobodno početi da istraže sve mogućnosti gaming prostora!

igrati igru ​​Warkeepers & nbsp; Online, sljedeće sistemske zahtjeve:

  • Operativni sustav: & nbsp; Windows XP / Vista / 7 (preporučuje se Windows 7)
  • memorija - 2 GB
  • grafičku karticu - diskretne DirectX 11 512 MB (preporučuje se 1024 MB), Lokacija - 1 GB

Nakon što je počeo svirati igre online Warkeepers, vi odmah shvatiti da je njena priča je iznenađujuće neobično i zanimljivo. Radnja se odvija 1944. & ndash; Drugog svjetskog rata. To je kao nijedna druga igra će oduševiti ljubitelje povijesti i bitkama iz prošlosti čovječanstva. Njemačka i Japan trpe poraz na snage Alijanse, ali naučnici Reich neumorno radi na novom, zastrašujuće oružje, koja bi trebalo da plima rata. Međutim, u isto vrijeme oni predstavljaju prijetnju ne samo da neprijateljske snage, ali i za sve život na Zemlji.

i Warkeepers & nbsp; & nbsp; možete igrati na dva načina: PvE (protiv računalo robota) ili PvP (u odnosu na isti igrači živ kao i vi). Svaki režim ima svoje prednosti i vrijednosti. Na primjer, učešćem u PvE bitkama i uništavanje neprijatelja radne snage (u nekim slučajevima to nije tako lako), možete napraviti iskustvo potrebno za daljnji razvoj svog lika, dobiti nova oružja i mnogo više korisnih atributa igre.

PvP bitke & ndash; bitku s igračima, također nalazi na mreži. Za savladavši ih, možete dobiti mnogo veću nagradu nego u načinu PvE. Plus, jasno je da u interakciji sa stvarnim ljudima, a ne kompjuter inteligencija je mnogo više zanimljivih i uzbudljivih.

Poseban ugođaj u igri čine različita područja u kojima trebate izvršiti misiju, ili jednostavno upoznati i otpremu neprijatelja, među kojima se mogu naći i zastrašujuće laquo; šefove & raquo;. Tako da možete doći do napuštene laboratoriju ili sumorne katakombe, gdje svaki drugi je da biti na oprezu i spreman za munja-brz odgovor i prikaz hrabrosti.

Kao što možete vidjeti, igra Warkeepers & ndash; savršen način da se u posljednje bitke iz prošlosti naše planete, a ne znajući kako da se situacija, s obzirom na broj fantastičan karakteristika koju programeri za više gameplay intriga.

 

Warkeepers online registracije