Bookmarks

Warhammer 40,000: Dawn of War

Alternativni nazivi: Warhammer 40,000: Dawn of War

Warhammer 40,000: Dawn of War - računalo strategija igra u realnom vremenu. U igri Warhammer 40,000: Dawn of War zahtijeva jasno fokusiran taktički razmišljanje. Igra programere, kompanija Relic Entertainment, uzeo kao osnovu odbor Wargame Warhammer 40,000. Također pušteni su tri Osim priče tako zanimljivo: Winter Assault, Dark Crusade, Soulstorm.

Internet predstavlja Warhammer 40,000: Dawn of War screenshot-i videa, pored razmatranja, što daje dobru osnovu da se upoznaju sa gameplay. Ako niste ljubitelj serije igara. Nakon čitanja, možete i požurite da posjete stranice i preuzeti Warhammer 40,000: Dawn of War.

Igra Warhammer 40k Dawn of War vodi vas u fantastičan univerzum Warhammer 40,000, što je na planeti Tartar. Vi junak - jedan od marinaca, marinci pripadaju rasi.

U principu, postoje takve trke:

• Space Marines;

• Orci;

• Chaos;

• Eldar.

Space Marines - oni su predstavnici genetski superiorne ljudi koji su stvoreni u sliku "sinova" od samog cara. To je najjači borci.

Orcs - barbari koji postoji zbog borbe. Predstavljen u obliku ogromne zelene-kurble. Na čelu sa njihov vođa Orkamungus.

Chaos - oni izdajnici i povlačili marinaca koji su se našli pod loš utjecaj bogova of Chaos. No, u igri pod nazivom Alfa Legije.

Eldar - predstavnici najstarije rase. Njihove tehnologije su bolji od drugih.

U početku, igre Warhammer 40,000: Dawn of War ćete igrati protiv ORC utrci, ali kasnije ćete shvatiti da ovo nije najgora svojih neprijatelja. Uostalom, predstavnici Chaos Space Marines - su pravi neprijatelji.

Cijela parceli od igre je puna zbunjujuće i plavnoperetekayuschih sukobi između rasa igre.

cijelom gameplay ćete prikupiti sredstva za strukturu baze podataka, kao i za razvoj tehnologije. Za dobivanje sredstava uzmeš i vlastitu punktova. Oni su stalni izvor sredstava. Ali, to je potrebno pratiti da je brzina proizvodnje ne pada.

Kao taktika varijanta - samo poslati vojsku u bitku - može izazvati, potrebno je pažljivo pratiti individualne karakteristike svakog karaktera vaše vojske. Također je moguće da dopuni svoju vojsku novih igrača direktno u bitku. To je samo broj vojnika u cjelini, a tehnologija je ograničen.

Igra je dobila najbolje mišljenja, kao što su strani i ruskih novinara.

Grafički kvalitetu igre Warhammer 40,000: Dawn of War predstavljeni na visokom nivou. Slika je jasna i svijetla objektima. U principu, ima dovoljno realnu sliku.

uz glazbu i nema problema kao da odaberete odgovarajuću muziku, da održe određenu pratnjom.

Igra Warhammer 40,000: Dawn of War u single mode igrača. Možda igrajući s prijateljima u timu ne uspjeti, ali preporučiti ovu uzbudljiva igra vrijedi probati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more