Bookmarks

Ratne mašine

Alternativni nazivi: Var Carsine

Game ratne mašine su vaši omiljeni tenkovi.

Igrači na tenkovima ispunili su virtuelni prostor, a takvo obilježje se može videti na različite načine. Sa jedne strane, on daje izbor, ali sa druge je mnogo teže naći tu negovanu igračku, koja zadovoljava sve zahteve jednog začinjenog tankera. Kompanija Fun Games For Free nudi svoju sopstvenu verziju bitaka u formi igre War Machines.

Prvi put je objavljen u novembru 2015. godine. , a godinu dana kasnije prilagođena je za Android platformu. Trenutno je War Machines preuzeo više od 10 miliona preuzimanja. korisnici. Igra se sada distribuira besplatno, ali tradicionalno je platila sadržaj navijačima da ubrzaju tok događaja i dobiju dodatne bonuse. Neka roba se može kupiti za 25.99 2 699,99 UAH. , ali ako platite mesečnu naknadu, dobićete premijum račun u kojem su nagrade ozbiljnije, a rezervoari su mnogo strmiji. Da biste igrali na vašem mobilnom uređaju, imajte na umu da je veličina igračke 69 M, a Android verzija mora biti najmanje 4. 1. Ako odlučite da preuzmete War Machines na računar, onda iOS 7. 1 i više.

Features of Var Mashines toy.

 • Bright graphics
 • Dynamic battles
 • Severalne lokacije za selekciju
 • Asortiman rezervoara i neophodnost njihovog pumpanja
 • Pojedinačni i timski tipovi borbi

Čim se instalira igra War Machines, igrač ulazi u hangar gde je njegova oprema uskladištena. Postoji popravak i nadogradnja mašina, ali kako bi ih maksimalno napunili potrebno vam je puno novca. Zlato i dijamanti su navedeni u igri. Zaliha zlata je lako dobiti dovoljno da redovno izlaze na bojno polje i unište neprijatelje. Dijamanti su više vredne valute, a ako ga ne kupite za pravi novac, možete ga besplatno besplatno dobiti samo nakon uspešnog posla i borbi protiv uživo igrača.

Pored dragog kamenja, kanister sa gorivom je takođe vrijedan artefakat kao nagrada. Takođe, turniri se održavaju povremeno, gde dobitnici dobijaju vrijedne nagrade. Početnici moraju prvo proći, proći pokretanje vatre i sticati iskustvo, i stoga im je dostupan samo jedan režim rada. Ali je zabavno voziti okolo terena, pratiti i uništiti neprijatelje, sakupljati kovanice od njih i sakupiti druge bonuse:

 • Kompleti za restauraciju zdravlja
 • Rezervoari goriva
 • Leaks
 • Gold
 • Stars

Samo nakon dostizanja određenog nivoa moguće je sarađivati ​​sa drugim gejmerima i učestvovati u masovnim misijama. Do trenutka kada vaši tenkovi moraju povećati sve četiri karakteristike:

 • Bronu
 • Vodni deo
 • Shortness
 • Atak

Svaka karakteristika može se poboljšati za pet koraka, tako da ima mnogo toga da se razvija. Pumpa se cev, toranj, gusenica i motor. Osim toga, možete primijeniti šablon za slučaj ili primijeniti maskirni izbor izabran iz menija. Kontrola sasvim jednostavna u levom uglu strijele pomaže u odabiru pravca kretanja, a desno je vid i dugme za snimanje. Tankovi mogu rotirati toranj, uzeti predmete na vidiku, a skala iznad ostalih ljudi pokazuje procenat oštećenja. Na mjestu se uvek nalaze prepreke, a ako prođete preko zida, ni vi ni neprijatelja neće biti viđeni. Ovo pomaže u stvaranju nekakvog efekta iznenađenja, kada ne znate koja će strana biti u opasnosti. Takođe je ugodno što postoji izbor pustinjskih lokaliteta, šuma, gradova, zimskih pejzaža.

Igra

War Machines se stalno ažurira, a programeri brzo eliminišu greške koje igrače popravljaju. Bez sumnje, proizvod je kvalitetan i vredan vaše pažnje. Da biste je sami procenili, preuzmite ga odmah.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more