Bookmarks

Iza neprijateljskih linija 2

Alternativni nazivi: Iza neprijateljskih linija 2

Behind Enemy Lines 2 - kompjuterska igra u žanru strateških ekshen. Ali, kako kažu ljubitelje igre - to nije samo strategija, ne, to je triler. Igra je razvijen od strane male ukrajinske kompanije Najbolji način . Ovo je drugi dio serije igara u pozadini neprijateljske vojske. Iza neprijateljskih linija 2 igra koja bi mogla promijeniti tok događaja rata Drugog svjetskog rata. Naravno, samo u igri. Samo se u atmosferu igre imate svoju ruku na istorijski događaji - učestvuje u ratu.

Na samom početku, prije prelaska na masakra, savjetujemo vam da se upoznaju s igrom nutrija čitajući ovaj pregled i pregled Behind Enemy Lines 2 video. Ali onda možete posjetiti stranicu i preuzeti Behind Enemy Lines 2. I idu brzo u toku onoga što se događa ovdje.

Play Iza Enemy Lines 2 osvit jedan od rijetkih oficira vojske, to je samo kako je vojska zaraćenih strana - birate. Igra je tri glavna borba kampanju predstavili pojedinim državama:

  • Kampanja u Njemačkoj,
  • Kampanja SSSR-a
  • anglo-američke kampanje.

Kampanja u Njemačkoj - glavni protivnici sovjetskih trupa. Postoji deset misija, od kojih su tri otvara trening, a drugi samo kada idete kroz sve prethodne.

Kampanja SSSR-a - glavni neprijatelji njemačkog kampanje. Također se sastoji od sedam misija plus tri treninga. I zadnje - najteže.

anglo-američke kampanje - a saveznici kampanja. Sindikat dvije države, koje imaju isti broj misija.

Ispostavilo se da je u pozadini neprijateljske vojske 2 misije su predstavljene u istom iznosu.

Igra Behind Enemy Lines 2 ima veliki izbor oružja. Da uništi neprijatelja ste nam dali: automatski, mitraljeza, topova, tenkova, raketnih bacača, džipove i više.

Različite vrste sve ovo, u velikom iznosu.

Vi kao smjernica i ne mislim da ovdje ćete igrati za određene jasan stil. Ne. Vi birate to, ili čak i stvoriti sami. I sve je u vašim rukama. Iako svaki od njih ima svoj inventar. I u svakom trenutku on može zamijeniti svoje oružje.

navodi sve vrste vojnika, kao što su strelice, automata Gunners, službenici, snajperisti, bacač plamena, anti-trupe i drugih jedinica.

da se bori ne samo sa kompjuterom kao protivnika, kao i mreža s drugima u istom karakter kao i vi.

Igra Behind Enemy Lines II ima prilično dobru kvalitetu grafike, s odličnim fizike u igri u vreći su njegov rad čini najveći remek žanra. Zvuk je također dobar dodatak na ovaj kompletnu sliku savršenstva. I naravno, gameplay na najvišem nivou. Evo, čak i oštetiti kao pravi mjesto i stvarnim uvjetima.

U principu, vi ćete su shvatili da se igra Behind Enemy Lines 2 vrlo zabavno. Ali vrijedi probati na svojoj koži složenost igre i shvatiti još jednom koliko je bilo teško da se naš djedovi i pradjedovi za zaštitu domovine. Ime igre još jednom otkriva nam Bit igre.

Ne zaboravite pozvati prijatelje za potpuni doživljaj. Velike pobjede i sretno vam!

 

Iza neprijateljskih linija 2