Bookmarks

VirCities

Alternativni nazivi: VirCities

VirCities online & ndash; free browser-based multiplayer igra koja simulira život građana. Vidjet će se pojaviti u ulozi određenog karaktera među stanovnicima grada i razviti, da nauče određenu profesiju, da direktno sudjelovati u politici i pokušati učiniti sve što je moguće da se njegov rodni grad procvjetao. Naći ćete se okruženi različitim ljudima, među kojima su doktori, biznismeni, i obične radnike, i političari. Play VirCities nije u interakciji s njima je jednostavno nemoguće. Tokom igranja će biti situacije u kojima jedan ili drugi način da se bave drugim stanovnicima metropole. Na primjer, ponekad ti treba neko da pomogne, recimo, nemilosrdno glavobolje i očajnički treba doktor & ndash; sada ovaj problem i odlučite sami. Ili imate pitanja o radu, pa zašto ne pitati savjet zaposlenog? On je rekao da je igra uključuje VirCities društveno aktivan stil života i biti pustinjak ne uspjeti. Osim interakcija igre, igrači mogu međusobno komunicirati pomoću chat. Dakle, kao što vidite, u samoći ovdje i ne smrdi! Pridružite nam se pronaći pouzdan prijateljima, poznanicima ručica opterećenje i samo zabaviti s uzbudljiva igra!

Igrajte besplatne VirCities može biti bilo ko. Osim toga, projekt je zaista na raspolaganju i nije šokantan zahtjeva korisnika visok sistema. Za gameplay je prilično pogodan kompjuter spojen na srednji konfiguraciju interneta, i, naravno, na prisutnost jednog od modernih pretraživača. Postati novi stanovnik VirCities registraciju. U procesu stvaranja računa je kako slijedi: alias je ušao, navodi se u e-mail adresu, da izmisli lozinku i potvrdite u sljedeći redak, ukazuju na pol, kao i željeni grad, izaberite avatar, uveo si ti, Nick pozvani na igrača (ako ih ima) i prepisivati ​​kod sa slike. Konačno, morate potvrditi da ste prihvatiti korisnički ugovor, a zatim kliknite na & laquo; Unesite grad & raquo;.

U vrijeme registracije, da izaberete jedan od pet gradova. Dostupno gradovima kao što su Moskva, London, New Yorku, Tokiju i Pekingu. Pojavivši se u odabranom gradu, kao početnik morat ćete živjeti u studentskoj sobi, koju će dobiti. I na početku torbu možete dobiti nešto novca da prežive prvi put. Morate naučiti i razumjeti ono što je ono. Preporučuje se da se počne sa jednostavnim zadatke koji su posebno dizajnirani za novajlije. Usput, odustajanje posao, & nbsp; a takođe govori da li je nešto iznenada neshvatljivo.

više ili manje majstor, druga stvar koju trebate učiniti & ndash; je naći posao. Za postojanje izvor prihoda inače zahtijeva da je prvi novac potrošen, nađete u ćorsokaku. A lik stalna potreba da se onda kupiti neke stvari, hranu. Profesiju možete izabrati po svom ukusu. Onda morate da razviju svoje vještine i rasti profesionalno. Koliko sati dnevno na posao, riješiti se sami. Ali ne zaboravite da je junak svakako zahtijeva barem nekoliko sati sna, inače utrci za bogatstvo, on je samo pasti od umora koji se akumulira u paralelno kako se izračunava platu. Vremenom, vi akumulirati dovoljno novca da otvori svoju firmu i više neće raditi za nekog drugog. On je rekao da je u tom pravcu korisnik daje slobodu izbora. Želite li da otvori producentske kuće žele & ndash; laboratorija za istraživanje, žele & ndash; shop za obradu resursa, ili prigovor na proizvodnju vrlo resursa i tako dalje. n. Da biste pokrenuli biznis, potrebna vam je licenca i moći kupiti ga sa svojim štednju.

Jasno je da VirCities & nbsp; Vi ćete igrati, fokusirajući se njihove pažnje ne samo na operativnom momenta. Tako da ćete biti u mogućnosti, ako želite posjetiti posebnu bazu i učestvuju u borbama. Ona pomaže puno da pobjegne od svakodnevnih briga. Borbena sistem uključuje borbe, i robota i druge igrače (uz njihov pristanak). Borbe se automatski javiti. Uspjeh ovisi o parametrima koja su svoj lik, kao i oružja koje se koristi.

na zanimljiv način u igri svijetu politički sistem je uređen. Na čelu grada ustane. Njegova odgovornost je za upravljanje državnom vlasništvu se nalazi u gradu i nude različite zakone, koji se potom raspravljalo na sastanku tako ozbiljne ljude kao savjetnici. Vijeće odlučuje glasanjem ili ne propustite još jedan zakon. Svi stanovnici mogu učestvovati u političkom životu i utjecati na pojedinačne sudbine grada. Uostalom, svaki mjesec jedan glas, što je rezultiralo u mjerama i izabranih vijećnika. Kaže se da ne postoje ograničenja i može raditi za svakog građanina. Dakle, ako postoji takva želja, može primijeniti na politiku.

& nbsp;

Igra ima mnogo različitih elemenata. Gameplay je stvarno zasićenih i fascinantno! I to je bolje da, umjesto da čitam o karakteristikama projekta, vi iz prve ruke zbog njegovog dostojanstva. Vjerujte mi, da ćeš voljeti i ndash; svakako nije razočaran lica! Dobro raspoloženje i puno sreće u svim vašim nastojanjima!

 

VirCities online registracije