Bookmarks

Rat klana Vikinga

Alternativni nazivi: Rat klanova Vikinzi

Game rata klana Vikings na računaru idu svojim putem ratnik

Plarium redovito raduje ljubitelje MMO strategija novim proizvodima za igru. Rat klanova Vikinga izašao je 2015. godine. , i od tada samo podiže ljestvicu za popularnost zahvaljujući redovnim ažuriranjima. Igra je razvijena kao mobilna aplikacija u kojoj će se igrači iz cijelog svijeta moći ujediniti u vikinške klanove i govoriti protiv neprijatelja.

Predloženi zaplet je vrlo dinamičan i raznolik. Također treba reći da se ratni klan Vikingsa može besplatno preuzeti na vaše računalo, kao i razviti vlastitu priču. Međutim, usporedo s tim, pruža se financijska komponenta kada su na raspolaganju resursi, artefakti i pumpanje za ubrzanu promociju i razvoj. Unovčavanje je poput sistema za besplatne igre, ali ponuda ulaganja stvarnog novca može se isključiti u postavkama.

Glavni zadatak igraca je da preuzmu mjesto Moci, koje se nalazi u centralnom dijelu bilo kojeg kraljevstva. To je moguće samo kao dio vašeg klana.

Vođa klana, koji je uspio to učiniti, postaje kralj kraljevstva sa zarobljenim mjestom moći i može dodijeliti bilo kojem od podređenih jednu od 16 predviđenih titula. Postajući vlasnik novog ranga, igrač doživljava sav svoj utjecaj, pozitivan i negativan.

Karakteristične karakteristike igre

Još jedan važan detalj od 2017. godine bila je prilika za preuzimanje klana Vikings na svoje računalo. U ovom slučaju scenarij i zadaci ostaju isti:

 • Izradite i poboljšajte klanove
 • Razvijajte svoj grad tako što ćete sagraditi potrebne sadržaje Za vađenje resursa (hrana, minerali, drvo, metal)
 • Akumulirajte valutu igre (srebro i zlato)
 • Pumpajte glavni lik
 • Učestvujte u bitkama
 • Postići vodeći cilj

igrača postaju jarci i klanovi zajedno sa do 100 članova. Svaka od njih ima jedinstvenu heraldiku, slogan, ime i hijerarhiju:

 • Predstojnik
 • Starci
 • Generali
 • Ratnici
 • Običan

Vikinzi Game Clan rata ujedinjuje ljude iz cijelog svijeta i on se sastoji od raznih kraljevstava u kojima živi 45.000 igrača. Svaki od njih gradi svoj grad, tako da se tada mogao slobodno kretati po teritoriju svog rodnog kraljevstva. Dopušteno je čak i prenošenje osobnog naselja u drugo kraljevstvo, ali samo jednom, zato dobro razmislite prije sudbonosnog koraka.

Malo o bitkama

Svi znaju koliko su Vikinzi ozbiljni, a sve svoje svjesne živote provode u osvajanjima. Tome je posvećena igra Vikings Clan War, iako nije isključen važan ekonomski dio.

Ovdje se bore svi klanovi i kraljevstva. Kao dio „klanske bitke“, predstavnici grupa iz različitih kraljevstava prisutni su u areni kako bi izmjerili snagu i vještine. Ishod bitke ovisi o tome koliko su vaši ratnici pumpani. Pobjednik se nagrađuje bonusom koji tijekom cijele sedmice nova znanja stižu ubrzanim tempom, a nivo izgradnje i razvoj resursa citadela ubrzavaju se za 10%.

Također, igra Viking War of Clans organizuje masovne kraljevske turnire. Kraljevstva su nasumično uparena i bitka počinje. Pobjednik dobija rudnik Gold of the Gods, gdje je vađenje dragocjenog metala deset puta veće nego u klasičnim rudnicima zlata.

Druga igra rata klana Vikings unutar klana omogućava vam stvaranje jurišnih trupa za napad na neprijateljske gradove. I kao međusobna pomoć, igrači mogu razmijeniti resurse, korisna znanja i vještine, što formira snažne saveze među klanovima prijateljskim jedni drugima.

 

Rat Vikingsa Klana na računaru