Bookmarks

Mlečani

Alternativni nazivi: Veneciancy

Mlečani su online i ndash; novi proizvod poznat po svojim online igre društvo BigPoint. Programeri studija pokušava da proizvede igre kao široko obuhvata različitih žanrova i kategorija igara, kako bi se osiguralo da svi ljubitelji igara kvalitete online razradimo projekt.

BigPoint Među igre moraju biti strateški, vojni, i dinamičan i avantura, i online igra Mlečani - mediteranski trgovca je čisto ekonomsku strategiju koja je sigurno će privući sve ljubitelje ležerno i promišljene ekonomske igre.

Član u igri Mlečana & ndash; nužan korak kako bi se početi izgradnju vlastite trgovanja carstvo. Kao iu drugim igrama BigPoint, Mlečana projekt & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Registracija je napravljen kao jednostavan i brz. Da biste počeli da igrate igre online Mlečani imate dvije opcije & ndash; ili ispunite obrazac, navodeći u svom nadimak, lozinku, kontakt e-mail adresu, i dan njegovog rođenja, ili drugi uđe u igru ​​s računom u društvene mreže Facebook. S obzirom da danas gotovo svi imaju pristup internetu, upisano u Facebook, druga opcija će biti vrlo povoljno za većinu koji žele igrati igre online Mlečana. Ako se odlučite da se registrujete na staromodni, onda ćete biti zainteresirani da znaju da je igra traži svoj rođendan u cilju podsticanja igrače da imendan, dajući poseban bonuse & nbsp; i mogućnosti za igre iz BigPoint je konstanta praksa. Registrirajte se Mlečani u svakom slučaju neće oduzeti mnogo vremena, a možete nastaviti izravno na utakmicu & ndash; Online igre Mlečani punu pretraživač i za početak izgradnje svoje ekonomske karijere ne treba da preuzmete i instalirate bilo koji klijentima.

Mlečani online igra ima ogroman igra svijet sa puno lokacijama i mogućnosti za razvoj. Na samom početku, a vi ćete podignite u malom lučkom gradu, igrač jednostavno očaran broj svih vrsta objekata koji se mogu posjetili, razne igre resursa i raspoloživih radnih mjesta. Trebalo bi spomenuti i odličan grafički dizajn igre - igre online Mlečani imaju temeljno & nbsp; i sa ljubavlju za detalje dobro razvijene igranje lokacije u kojem pažljivo obojene svaku zgradu i svaki ikona. Takav stav prema vizualni dizajn zaista donosi igrač u srednjem vijeku Venecije.

Što morate učiniti u takvom prekrasnom i pun prilika u svijetu? Kada se igra je ekonomski, odnosno, i odgovarajući poslovi su & ndash; izgraditi određeni gradi svoj grad potrebni u ovoj fazi razvoja, kako bi od jedne luke do drugog konkretan proizvod, da zaštiti grad od napada pljačkaša ili nekog drugog da osvoji naselja. Svi zadaci su u pratnji tematski subjekata & ndash; ne samo da nose objekat od točke A do točke B, i, na primjer, da pruži kutiju vina kao poklon skup mjera susjednom gradu, kako bi se osiguralo njegovu korist, a da bi mogli trgovati.

posebnom napomenom zaslužuje razvijen sistem svadbe, s kojim možete stvoriti čitav dinastije vlastite, što bi moglo nadmašiti bogatstvo i utjecaj čak i kraljevske obitelji. Kao što možete vidjeti, igrajući Mlečani zanimljiv i uzbudljiv, takav projekt ne može ostati ravnodušan na sebe sve ljubitelje ekonomske politike, posebno zato što su Mlečani možete igrati besplatno.

 

Igra se Mlečani online prijave