Bookmarks

Varijabilni Svijet

Alternativni nazivi: Shifting Svijet

Varijabilni World online & ndash; multiplayer igra u stilu futuristički vojne strategije.

Variable World online igre ne nameće specifični sistemske zahtjeve za PC, na raspolaganju čak i iz mobilnih telefona i pametnih telefona, ali ne može biti problema prilikom pokretanja igre u pregledniku Opera Mini (u Internet pretraživač za mobilne uređaje).

& nbsp;

Registracija igre Varijabilni World & nbsp; je vrlo jednostavan i ndash; od vas se traži da unesete željeno ime igrača, lozinku, e-mail adresu i odaberite svoj jezik. & Nbsp; Također Varijabilni World & nbsp; Online registracija će vas pitati automatski prijavljuje na gaming forumima sa istim imenom kao u igri.

& nbsp;

U igri ćete trebati za istraživanje nepoznatog planeta i prikupiti sredstva preko baze podataka. Varijabla World online igra ima četiri izvora:

- metal (proizvodi robot-rudar),

- ulje (nafta proizvodi robot)

- kvarc (kvarc kolektor)

- uran (uran rudarstvo robot).

& nbsp;

Svi vaši robot će proizvesti robotski berač. Kada igrate online igra Variable World, vi ćete imati priliku dizajnirati sami robote o njihovim potrebama, a ako je potrebno mijenjati ih. Osim toga, vi će proizvoditi oružje i oklop, štiteći ga, i to:

- kinetičke oružja (i metal oklop)

- laserskog oružja (što odražava oklop)

-plazma oružje (moć oklop).

& nbsp;

oružja i oklopa vam je potrebno, kao što će i drugi igrači traže za snimanje svoju bazu i oduzeti svoje resurse. Kako bi se uspješno napadaju i brane igra Variable Svjetske ste online pruža mogućnost da razviju svoje vlastite taktike da upravljaju sve tri runde borbe. Ova taktika onda možete imenovati i spasiti da povremeno koristiti uspješno, ali ne i da se stvori iznova.

& nbsp;

Vi ćete biti u mogućnosti da biraju između tri vrste napada na neprijateljske baze

- snimanje,

- zanimanje

- nagibni.

& nbsp;

Capture će vam omogućiti da primi sve dobit iz baze, okupacija i ndash; samo 40%, a naginjanja ima za cilj da kretanje neprijateljske baze na više ćelija u skrene. Svi trofeji koje ste primili u slučaju uspješnog napada, pretvaraju u novac.

& nbsp;

Da bi se čak i šanse u borbi, baza može samo napasti jednu vojsku, koja je, osim toga, postoji ograničenje na težini oklopa jedinice.

igrati igru ​​& nbsp; Variable World online je dobro, jer, što s obzirom red svoje baze, možete ići na mreži, dok je baza podataka će naporno raditi. Na početku igre ćete dobiti tri baze, i sa povećanjem vaš nivo će se povećati i mogućnost kontrole veći broj baza.

& nbsp;

Za uspješnu igri ćete trebati za razvoj takvih blokova kao:

- blok ekonomije (znanost, tehnologiju, berza),

- blok dizajn (proračun blok snage, projektiranje oružja i oklop)

- blok transport

- blok geologija.

& nbsp;

Sa usponom na nivou svakog bloka kada igrate u varijabli World, dobijate mogućnost da ni zaraditi više ili prilika da se izgradi bolje robote, ili za pomicanje brzo da proizvode više resursa, odnosno.

na planeti na kojoj ćete nositi vađenje resursa, postoji velika raznolikost krajolika i ndash; rijeke, planine, pustinje, šume, gradovi, gdje možete izvući ili bilo koju vrstu resursa ili za izradu blokova za jeftinije cijene.

& nbsp;

Možete započeti utakmicu u poseban prostor za početnike, gdje nećete biti u mogućnosti da izaberete jedan od vaših baza. Čim se osjećate u mogućnosti da u potpunosti igrati & nbsp; Varijabilni World, članstvo u Savezu & ndash; kombinirajući do 20 igrača koji podržavaju jedni druge.

Registracija Variable World je moguće na tri serverima planete: & nbsp;

- Sirius

- Vega-1

- Antares.

& nbsp;

The Changing World of otvorenih dalekih planeta, vi ćete naučiti pomoću robota, i razvijati svoju taktiku borbe.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more