Bookmarks

Unsung Heroes

Alternativni nazivi: Unsung Heroes

Unsung Heroes Online - besplatan multiplayer uloga-igranje igra u fantasy stilu s jedinstvenim grafikom.

Online igra & nbsp; Unsung Heroes daje sljedeće minimalne sistemske zahtjeve za igrača računalo:

1. Povezivanje na Internet.

2. Dostupnost tehnologija sposoban preglednika Flash.

3. Dostupnost trenutnu verziju Flash Player.

4. Rezolucija ekrana je 1024 x 768 piksela ili više.

Igra programeri ne preporučujemo igrajući ovu igru ​​u Internet Exploreru, Opera.

Registar Unsung Heroes igre je vrlo brzo i ndash; potrebno je samo da unesete e-mailove i prihvatiti korisnički ugovor. Dalje smjernice o Unsung Heroes & nbsp; online & nbsp; & nbsp registraciju; bit će poslana na navedenu e-mail box. Registracija & nbsp; Unsung Heroes & nbsp; nije potrebno ako imate vaše stranice u društvenim mrežama kao što su Facebook i Vkontakte & ndash; možete ući u igru ​​pomoću računa.

Unsung Heroes Online igra ima jedinstvenu grafiku, podsjeća na strip. Međutim, to ne isključuje činjenicu da je svijet artanga vrlo visoke kvalitete i radio je veliki broj lokacija & ndash; Slobodan od gradske luke do pećinama i tamnicama. & Nbsp;

Kada pokrenete reprodukciju igre online Unsung Heroes, vaš lik može pripadati jednoj od četiri klase:

& bull; Warrior

& bull; svećenik

& bull; Ranger

& bull; mađioničar

, međutim, to je do vas, što će se razviti vještine ste svoj lik. Neopevani Heroes Online igra ima svojstvo & ndash; set karata koje ćete uživati. To ovisi o njima svoju opremu, oružje, klasni karakter. Ako vam se ne sviđa, uvijek možete kupiti ili dobiti bitku novu karticu i ponašaju vrlo različito.

Bitka sistem u igri korak po korak. Možete se boriti u areni i obavljanje raznih zadataka. Štoviše, najopasniji i lukav čudovišta može koordinirati svoje postupke i može vas napasti cijelu grupu. Ratištima su različiti i imaju različite karakteristike, na primjer, prepreke u smislu sile, koje daju karakter unos energije Point & ndash; izlaz. Možete hodati, letjeti, skok, napad i koriste svoje sposobnosti. & Nbsp;

Kao što igrati online Unsung Heroes, onda ćete čekati razne zadatke koje će dati:

& bull; krug Snaga

& bull; Steel legije

Ove dvije organizacije nisu svjesni magovi i ratnici respektivno. Ne samo daju posao za koji trofej će biti nekih jedinstvena stvar. Prvo morat ćete zaraditi određenu reputaciju. Ako radite posao za jedan krug moći, onda je vaš ugled u čelika legiji će patiti, i obrnuto. & Nbsp;

Vaš lik će imati specijalne naočare slave, što će ovisiti o stavu stanovnika svijeta. Po naslovu lik, možete dobiti više i epitetima, kao što su Veliki sajam, Zhetvoprinosyaschy ili Bezisvesny, Humble. Od naslovnog lika zavisi i od svojih mogućnosti i ndash; pridružiti klan i sudjelovati u borbama u Areni.

Kada ste u Unsung Heroes da igra, susret ekonomskog sistema. Prvo, sve resurse u igri su iscrpne, a igrači moraju da ih obnoviti. Drugo, tržišta ste došli do različitih mogućnosti naplate, damping, i drugih deficita. Treće, možete stvoriti jedinstveni oružje i prodavati ih.

Možete stvoriti trgovački put između gradova svijeta, i trguju s klanovima koriste ekonomsku ekspanziju i da napadaju drugim gradovima.

Play & nbsp; Unsung Heroes uzbudljivo, jer to ovisi samo o svojim akcijama i stav prema svojim drugim likovima, možete razviti, ali nisu ograničeni na samo jedan ogranak razvoja, kao i samo uživati ​​u igri.

Sistem razvoja lika u igri & ndash; bezurovnevaya, kao što u igri ne postoji sukob rasa i stranaka, i zavisi samo od tebe, s kojim se borite.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more