Bookmarks

Razotkriti

Alternativni nazivi: Razotkriti

Pretty amazing game Unravel. 02. 2016 To vrlo brzo.

Glavni lik - mačić Jarni, ali to nije jednostavna mačka i pletena, a on je kao nemiran i radoznao, poput običnih kućnih ljubimaca. Izašao je iz korpe za šminkanje lepu staru damu, u kojoj su ležale zamršene šarene pređe, birajući sebi crveno - simbol ljubavi i ljubaznosti.

U priči je postavljen filozofski smisao. Jedna starija žena živjela je dugim životom sa svojim gubicima. Jarni mora proći sljedeći i vratiti izgubljene obiteljske uspomene, povezujući ih crvenom niti.

Nit je nastavak mačeta, i on ga koristi za prelazak na nove teritorije i za interakciju sa objektima i objektima koji se nalaze na putu u različitosti. Kao alternativu zmiji - velika vrana, i ako se odluči da ide noću da veže niti od pređe, da se osvetli put. Raspuštanje na računaru u ovom trenutku ne obezbeđuje prisustvo ruskog jezika, ali zato što je priča jasna bez reči, nije važno.

Sistemski zahtjevi.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Memory: 4 GB RAM
  • Video kartica sa DX11 hardverom ili setom komponenti DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo procesor 2, 4 GHz ili AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Stacionarny kompjuter: Radeon HD 5750 ili GeForce 450GT i 512 Mb
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more