Bookmarks

UFO Online

Alternativni nazivi: NLO, UFO

UFO Online & ndash; je slobodan multiplayer igra u stilu Postapokaliptika. Igra UFO online Online & ndash; ovaj okrutni svijet grada Mirny-41, u svijetu nakon 2024. godine, kada su vanzemaljci na terenu je poslana na strašnu virus koji je uticao na skoro celo čovečanstvo. Neki od vanzemaljaca na Zemlji, dok je većina njih iz nekog razloga odleteo. Preživjeli ljudi koji su podlegli virus mutirao i ne, a sada bore s vlastitim vrste, a sa pridošlicama.

Minimalni sistemski zahtjevi za igru:

- Procesor: Intel Pentium & reg; 4 2. 5 GHz ili ekvivalentni

- RAM 1 GB

- Video Card: Radeon 9800 ili GeForce 6600 sa 128 MB grafičke memorije (zahtijeva Shader 2. 0)

- Mrežna veza - 64 kbps

- Hard disk: 500 MB slobodnog prostora

Član u igri NLO online zahtijeva preuzimanje i instalirati poseban softver klijenta, koji optimizira proces igre i automatski ažurira. Zatim NLO Online Online registracija je zatraženo da unesete nadimak (željeno ime igre), lozinke, e-mail, slažu sa pravilima igre i uzeti korisnički ugovor. Budite sigurni da unesete kod sa slike, koji sprečava robota u igri. Za vašu podršku i umrežavanje s istomišljenicima navijača i ovo igra ima zajednicu VKontakte i Facebook, koji su posebno korisno ako je server pod održavanje.

UFO online online igra je podijeljena na sektore koji će se kretati svoj karakter. Nakon preseljenja to će trebati malo vremena da se opusti. U nekim sektorima zgrade će biti postavljeni ili čitava sela, koji će vam dati priliku da koriste Gaming usluge, kao što su:

- & laquo; Shop & raquo ;,

- & laquo; Warehouse & raquo ;,

- & laquo; Arena & raquo; i drugi.

Kao što igrati igre & nbsp; NLO Online online, zatim vaš lik će imati šest glavne karakteristike: & nbsp;

silil, & nbsp;

- Agility,

- Ustav,

- Percepcija,

- Intelligence,

- Charisma.

& nbsp; Što je veća karakteristike karaktera, manje iskustva on će morati dobiti određenu vještinu. Uz pomoć ad hoc grupa vještina i laquo; Training & raquo; možete razviti svoj karakter. Vaš lik će imati ruksak i zarobljeni lične stvari. Ove stvari koje možete prodati, swap barter sa drugim igračem ili & ndash; ako se stvari trofej & ndash; izgubiti ih na smrt. Ako je preopterećena ruksak, dio će se stvari morati da riješi.

oružje ima nekoliko klasa koje zavise od taktičke svrhe određene vrste oružja. Kada počnete igrati online & nbsp; NLO Online, od vas će dobiti osnovne oružjem i ndash; pištolj, a uz nivo rasta karaktera ćete imati pristup drugim vrstama oružja, kao što su:

- jurišnih pušaka, & nbsp;

- mitraljeza, & nbsp;

- oružje za borbu na otvorenom prostoru.

& nbsp; svako oružje ima svoje individualne karakteristike koje treba razmotriti prije nego što je igrajući za NLO Online.

Borbe u igri se vrše u koracima. Da bi uspješni u NLO Online igrati korisno provesti vreme za planiranje svoj sljedeći korak u borbi. Onda svi likovi gube svoje postupke. Bitka se nastavlja sve dok vaš tim ne osvoji ili dok se vojnik je ubijen neprijatelja. Ako vaš tim pobedi, možete prikupiti sve trofeje koje su ostale nakon poraženi neprijatelji. Ako želite da napadnu bilo koji drugi igrač, proverite da li će dozvoliti napad u ovom sektoru. Ali pazi & ndash; Ako u vrijeme borbe će iznenada prekinuti vaše internet veze, vaš lik će ostati u borbi i ostali likovi mogu nanijeti štetu do ubistva. Sve bitka lokacije u igri su jedinstveni, podijeljena na ćelije i imaju svoje pejzaž.

Online igra & nbsp; NLO Online omogućava igračima da trguju, posjetite trgovine, prodati svoje stvari drugima. Osim toga, moguće su trgovinski odnosi samo između stvarnih ljudi, ugovori nisu automatski generira.

Registracija & nbsp; NLO Online će otvoriti pred vama priliku da se dokažu kao veliki borci, koji nije znao za strah, briljantan strategije i taktike i do vrha u ovoj igri.

& nbsp;
 

Igra NLO Online registracija