Bookmarks

Bez premca Devil

Alternativni nazivi: Bez premca Devil

& nbsp;

Unparalleled Devil online igre & ndash; uzbudljivu akciju vojnih subjekata fikcije žanr. Projekt je shareware, tako da se ne zahtijeva obavezno finansijski doprinos za zadovoljstvo da učestvuju u uzbudljivim događajima koji su se razvili u drevnoj Kini. Vi se prenose u atmosferu legendi i mitova, a dublje prodre u tajne misterioznog svijeta, tako da će biti zanimljivo igrati Unparalleled Devil . Na primjer, kreće kroz razine, igrač postepeno otvara potencijal projekta kompanije Linekong. Otkriti sve velike mogućnosti, a uskoro počnete da se shvati da jednostavno ne mogu otrgnuti od gameplay. Vi ste na čekanju za jedinstvenu bitku za srce svijeta, krvavu bitku u areni borbe oklopa, opasan opsade, i mnogo od najuzbudljivijih potraga zadataka. Unparalleled Devil igre potpuno eliminira dosadnu rutinu. Ti si stalno u pokretu i zabrinutosti. Na dva kontinenta koja se sastoji od 40 regija u kojoj je lumpovalo čak i aktivan! & nbsp; Start Unparalleled Devil da igraju odmah da samostalno potvrditi ovo!

Kako bi se pristup u igru ​​je potrebno Unparalleled Devil registraciju. Izvještavanje e-mail adresu, primit ćete e-mail sa šifrom za aktivaciju vaš račun. Pridružite u igri Unparalleled Devil će pružiti priliku za preuzimanje klijenta. Ali budite sigurni da je vaš kompjuter je pogodan. Igra je iznijela sljedeće minimalne sistemske zahtjeve:

- , c Windows XP ili Windows 7;

- Core 2 Duo 1. 6 GHz;

- kartica GeForce2 MX440;

- RAM & nbsp; 1 Gb;

- tvrdi disk 2 GB.

Nakon nastupa po prvi put u svijetu mašte, ne smijete se izgubite. Nemojte biti zbunjeni da ste samo početnik. Vidjet će svakako vremenom, do vrtoglave visine. Ugrađeni u igri Enciklopedija & ndash; veliki pomoćnik koji će vam pomoći da razumijete sve aspekte. Morate naučiti da razdobyvat potrebne resurse za proizvodnju vrijedne stvari, poboljšati ih, kao i ličnih karakteristika pumpe obavljanjem različite zadatke. Osim toga, UD , igra daje mogućnost da sadrži životinja. Vaš ljubimac će biti od velike pomoći u borbi, glavna stvar kako treba educirati i dati dužnu pažnju. A Battle Imate mnogo! Na način na koji je nekoliko puta zla čudovišta koji treba da budu uništeni upoznao. Da, a ostali igrači su vaše potencijalne konkurente.

Prije nego što počnete igrate igru ​​ Unparalleled Devil , možemo definirati karakter pripadaju jednoj od dostupnih rasa. Možete birati između Astromantami (mudar mađioničari), Lovćen (obrtnici vrši kontrolu postupaka neprijatelja) i Warriors (hrabar, snažan i žestok boraca). Za svaki razred ima svoj razvojni put. Osim toga, možete birati i specifične specijalizacije. Dakle Astromanty Ketu mogu biti (držati magija leda i vatre) ili Rahu (vlastite magije zraka i otrova), stupičarenje i ndash; Snimanje (glavno oružje i ndash; luk) ili izvršenje (vlasnici Glaive) i Warriors & ndash; Typhoon (napad sa dva mača) ili Inferno (dvoručni mač napad). Ko god vi postanete, najtalentovanijih talenata, razvijaju svoje sposobnosti, za bilo koju od rasa ima ogroman prostor za razvoj.

Potraga dnevnik se sastoji od 2.000 vrsta PvE, PvP i GVG radna mjesta. Takvo obilje igre ne dozvoljava da se propustiti trenutak! Pokušajte & ndash; i vaše napore neće proći nezapaženo. Tu je i sistem omogućava vam da zaradite nagrade kao željeni objekata i različitih resursa i zapoluchat naslov. Podizanje svoju titulu, postajete sve više i više poštovani, tako da ne sjediti i ndash; Sve zavisi samo od vas!

To će biti korisno pronaći saveznike. Na taj način, vi ćete biti u mogućnosti da učestvuju u masivne bitke, stalno osjetiti podršku i zajedno sa svojim prijateljima da se velika djela!

Igra će zadovoljiti ljubitelje dobrog provoda na svoje slobodno mnoge prednosti. Ovaj intuitivni gameplay i lijepe grafike, i detaljno sve stavke, i slobodu da napreduju, i balans likova i mnoge druge korisne stvari. Neka ispuniti sva vaša očekivanja, i sretno nikad ne ostavlja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more