Bookmarks

Tri kraljevstva

Alternativni nazivi: 3 Britanija

Three Kingdoms Online & mdash; Besplatan bežični multiplayer online role-playing igra je zamisao Studio IT teritorija. Tri kraljevstva Online igre je vrlo sličan veoma poznat i voljen od svih igrači imaju bazirana na pretraživaču uloga-igranje igra Fight Club, ali osim sličnosti, naše igre imaju neke osnovne razlike i nekoliko inovacija koje transformišu lijepo gameplay.

Član u igri Tri kraljevstva neće uzeti mnogo vremena i je vrlo jednostavan prodeduroy. Potrebno je samo da unesete ime svog lik u igri, lozinku za pristup igri, i e-mail adresu. Na ovoj adresi ćete biti poslao obavijest e-mail koji je završen upis Tri kraljevstva. Sama igra je pretraživač, za ovo se apsolutno nije zahtjevan vashemmu & laquo; Iron & raquo;. Sve što je potrebno & mdash; bilo kojeg računala s internetskom vezom i browser.

Događaji u igri vrti oko vječni sukob između dvije velike nacije. Vrhunac igre je da tu nema uzurpatori i branitelji, negativne i pozitivne znakove. I ove dvije rase se bore za pravo na kolonizaciju slobodan prazno područje na to vrijeme i ponovo okupirali snagu svojih protivnika. Tri kraljevstva Online igre, na osnovu ideologije koju je usvojila odbijanje i laquo; bijela crno-i-& raquo; saradnja, svi igrači su jednaki i glatka kao mogu napraviti kao plemenita djela, a ne tako.

Još jedna zanimljivost je da je igra Tri kraljevstva Online, izvorno zamišljena kao pretraživač, može pohvaliti laganog klijenta igra, koja je uvijek na raspolaganju za preuzimanje direktno sa zvaničnog sajta igre. Ovo je kako bi se osiguralo da u slučaju bilo kakvih problema s pretraživača, vi ste uvijek u mogućnosti da uđe u igru.

Bitka sistem u igri je turn-based, kao i uvijek. Sve što je u arsenalu svoj lik od samog početka & mdash; samo nekoliko udaraca i par uroka, ali sa svakim povećanjem svoj nivo vaše Magic Knjiga će se ažurirati i da će povećati zaliha znanja, i vaš lik će naučiti više i više vojne opreme. Zapravo, slično i svoj ormar i Arsenal. Za početak, bit ćete praktično bez ičega, ali nakon što je proveo određenog vremena u igri, imaš dovoljnu količinu gaming opreme i solidan arsenal. I sve što trebate učiniti & mdash; uništiti nekoliko krvožednih čudovišta. Igrajte online igra Three Kingdoms će love everyone kao navijači borba i poznavaocima zanimljivih priča i misteriozne priče.

U igri Tri kraljevstva će biti zanimljiv ljubiteljima zadatke, jer igra je pravi zlatni rudnik za sve one koji vole da obavljaju zadatke igra. Korist od različitosti i varijacija u složenosti vrlo velika, tako dosadno sigurno ne moraju. Zapravo, pored vojne akcije, uvijek možete učiniti nešto za dušu. U između nasilnih krvavih obračuna ćete biti u mogućnosti da prikupljanje i obradu resursa zalevareniem ili kovanje oružja i municije. Ako ste izabrali zanimanje zlatar, možete sigurno računati na solidnu Pribyl. U principu, postoji više od samo profesija kao pecanje. Ide izvan granica grada, morat ćete uvijek držati uho na otok, jer ste sigurni će čekati nemilosrdan i strašna čudovišta, a slažu da je borba protiv ozbiljnog protivnika, koristeći štap za ribolov ili pijuk Miner & mdash; nije najbolja ideja. Igrati Tri kraljevstva ćete biti mnogo zanimljivija ako se pridružiti svojim drugovima. U igri je vrlo interesantan režim & mdash; lov režim. Dakle, uzimajući u određenom području na karti, ti da vidite sve prisutne na to, i čudovišta da izaberu neprijatelj sam sposoban. Ako ne želite da se borim, onda možete uvijek posobirat raznolike sastojke za vaše napitaka i napitaka.

Dakle, ako ste umorni od monotonije svakodnevnog života u uredu, ako i dalje tinja unutar žudnju putovanje i potragu za avanturu, onda je ovo igra će volite i dopustiti da osjetite zadovoljstvo igranja. Prijavi se i dokazati da smo zaslužili da nose titulu najboljeg!

& nbsp;
 

Tri kraljevstva Online registracija