Bookmarks

Trials Evolution: Gold Edition

Alternativni nazivi: Trials Evolution: Gold Edition

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Intel Duo E6700 ili AMD Core®2 Athlon64 X2 6000+

RAM: 2 GB ili više

Grafička kartica: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

slobodnog prostora na hard disku: 4 GB

Trials Evolution: Gold Edition - specijalno izdanje popularnog arkada racing motocikle sa izlazom na bogatstvo oduzima dah akrobacije i skokove. U Gold Edition igre došao u originalnom arkada i dva dodatke na to - Riders of Doom i Origin of Pain. Za razliku od konzola verziju igre, koji je pušten za većinu konzole platformi godinu dana ranije, suđenja evolucija Gold Edition PC verzija ima proširenu listu dostupnih misija i načina igre.

Gameplay

Suđenja evolucija Gold Edition 2013 se ne razlikuje, i složenost kontrole u cjelini je vrlo jednostavan. Igra je slična starom osam-bitni piksel utrke na motociklima, ali s više zanimljivih i razraditi grafike. Kao po pravilu, pred nama će biti motocikl, koji ćemo vidjeti samo iz jednog ugla - strana. Pod motocikl će biti nešto ovako na cesti, kao što je, jer rijetko srećemo ravne linije, a uglavnom će provesti svoje vrijeme skakanja od ogromne gromade na druge ogromne gromade, ljuljanje platformi, visokogradnji, gori ulje Derricks razbacane volan giganta kipera i još mnogo toga. Glavni zadatak ujedinjenje svih nivoa igre Trials Evolution: Gold Edition je nezgodno putu da ode na određeni vremenski period, kako bi se osvojiti jedan od tri medalje. To je svrha igre i kako ih ostvariti, i to je glavna razlika između konvencionalne moto trke i suđenja evolucija Gold Edition, koji se traži da kupi navijači ne-trivijalne zadatke. Ako uobičajene utrke, sve je jednostavno - korak na gas i pokušati da uđu u skretanja i pokret ide naprijed, i samo naprijed, Trials evolucija Gold Edition 2013. godine sasvim drugačiju igru. Evo, igrač neće imati vremena da napravite da se pripremimo za skok, stanje na jedan točak, pa čak i raditi salta natrag - sve u cilju postizanja ciljeva ovog nivoa.

rizika - plemeniti cilj

Igra odmah i trajno snima i da to nije blistav grafike i zamršene igri i na pogon i adrenalina, što nije više nego dovoljno za jednu utakmicu. Sa svakom novom suđenja razinu evolucije Gold Edition PC će se staviti ispred vas sve više i više zadataka, postupno povećanje njihove složenosti, što je potraga za novim poteze i rizikovati da ispuni sve uslove za pobjedu. Često ćete čekati iznenađenja kada morate ići na cestu na motociklu sa slomljenom tenk, gubitka goriva ili biti lišen bicikl kočnice. Ali to nije sve, jer je pametan programeri mogu zamijeniti svoj bicikl na sve čudne objekte iz skijanja i komad šperploče i završava sa leteći tanjir.

Internet

Još jedan važan dio moderne igre, uključujući suđenja evolucija Gold Edition, koji imaju tendenciju da kupi puno zabave i ekstremnih sportova ljubitelje, želju da se dijeliti ili se hvale s drugim ljubitelje igre, koji koristi naprednu integraciju Interneta. Dakle, uz pomoć posebnog usluga, možete dodati igri snimanje svog dolaska direktno iz glavnog izbornika igre na YouTube, preuzimanje ili kreirati vlastite tragove podijeliti sa drugim fanovima zabava Racing.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more