Bookmarks

Travian

Alternativni nazivi: Travian

Na početku imate malo selo sa samo jednu zgradu. U Travianu postoje četiri vrste resursa: drvo, glina, željezo i žitarica. Pre nego što odete na izgradnju objekata, treba voditi računa o vađenje resursa. Nakon što ste podesili proizvodnju resursa, možete ići na razvoj centralni dio vašeg sela. Izgradnju skladišta i žitnica, možete pohraniti više resursa, a keš će pomoći zaštititi ih od napada neprijatelja. U svijetu TRAVIAN, niste sami. Ovdje igrati s tisućama drugih igrača. Najvažnije da si ti igrači iz okoline vašeg sela. Kartica vam omogućava da se upoznate sa lokacije drugih igrača u svojim naseljima.

& nbsp;

interface

Pregled: Ovdje ćete naći svoj polja resursa

Selo: U centru sela možete graditi zgrade

Karta: Ovdje možete istražiti okolinu sela

: Statistika: Stol sa dostignućima igrača

Reports: Informacije o svim događajima u vašem selu

Poruke: Slanje i čitanje privatne poruke

Sada imate sva potrebna znanja za početak igre. Možete započeti igru ​​odmah nakon registracije. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Rimljanima

Legioner-

legionarske & mdash; Jednostavan i svestran pješadija Rimljani. Jedinica ovog tipa vojnika multilateralnih razvojnih: oni dobro oboje obavljaju u napadu i odbrani. Ali ipak, njihova glavna destinacija & mdash; zaštite naselja od Rimskog carstva od neprijatelja konjica jedinice.

& nbsp;

Preduvjeti za istraživanje: Nema

Preduvjeti za obuku: vojarna

Pretorianets-

Pretorijanci su dugi vještine učenja odbrane za daljnje usluga u Senatu kao Life garde. Njegov legendarni slava oni zaslužuju zahvaljujući odličnoj mogućnost da se zatvori borbi protiv neprijatelja pješadija. Međutim, Praetorians nisu u stanju snažan napad, a ne kao vješt i jak u odbrani protiv konjice, kao njihova braća po oružju i mdash; Legionara.

Preduvjeti za istraživanje: Akademiyauroven 1 Forge razinu oklopa 1

Preduvjeti za obuku: vojarna

& nbsp; Imperian -

Imperian & mdash; jedinica trupe napadaju Rima. On je brz i jak u napadu od odbrane užasava neprijatelja trupe.

, međutim, da plati za sve - Obuka Imperijani dosta dugo i skupo.

Preduvjeti za istraživanje: akademija stepen 5, Blacksmith nivo 1

Preduvjeti za obuku: vojarna

Horse razvedchik-

Intelligence Unit Rima. Vrlo brzo vojnika, međutim, troši 2 jedinice zrna na sat. Precizne podatke o broju neprijateljskih vojnika i utvrda & ndash; ključ uspjeha u bilo kojem ratu. Samo skaut je u stanju da se uvuče neprijatelja selo i dobiti informacije koje su vam je potrebno zaštititi i količine resursa.

& nbsp;

Ako je selo nije neprijatelj izviđači, skauting ostaje nezapaženo.

& nbsp;

Preduvjeti za istraživanje: Stabilno nivo 1, akademija stepen 5

Zahtjevi za obuku: Stabilno

Konjica Imperatora-

To je standardni konjica Rimljana, za brzo racija i iznenadne napade. Odredi konjice cara ne kao brzo kao galskih grmljavina, ali jak u napadu i odbrani, nego donosi teror neprijatelju nepripremljeni. Međutim, treba imati na umu da je pružanje konja i jahača troškovi nisu jeftini!

Preduvjeti za istraživanje: Stabilno uroven10, akademija stepen 5

Zahtjevi za obuku: Stabilno

Taran-

Ram je težak instrument za podršku rimske pješadija i konjica. Njegov cilj je uništenje rimskih zidina, ograda ili galskim zemljani radovi Nijemaca. Stoga, korištenje ovna olakšava neposrednih ciljeva pješadijskog i konjice. Ali, ne bi trebalo dozvoliti da ovnovi napasti bez podrške drugih vojnika, jer su i sami su slabi.

Što je veća i jača defanzivna utvrđenja, više vam je potrebno ovnova za njihovo uništenje.

& nbsp;

& nbsp; Preduvjeti za istraživanje: akademija stepen 10, nivo Radionica 1

& nbsp; Zahtjevi za obuku: radionica

Senator-

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more