Bookmarks

Trainz 2012. godine. Vaš Railroad

Alternativni nazivi: Trainz 2012. godine. Vaš Railroad

Sistemski zahtjevi:

Procesor: Pentium D 3. 4 GHz

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: 128 MB

disku: 16 GB

Trainz 2012. godine. Vaš Railway - punu simulacija kontrole voza sve marke i boje, u rasponu od lokomotive do modernih brzih vlakova. Uniformi, umirujuće, pa čak i pomalo umirujući zvuk točkova, treperi izvan prozora i scenografije linije pruge, proteže na horizontu, to je ono što je vožnja vlakom u 2012. godini trainz simulatoru. Ali sve ovo romantiku puta je mana. Tko su momci i djevojke čak i na neki prizor ogromnog vozova ne bi bilo u njegovoj kabini i ići na dugo putovanje. Miris voza ulja, Headwind, sve to igra trainz simulator implementiran u 2012 ne može. Međutim, sve ostale radosti i upravljanje ima dugu vozova, putničkih ili teretnih vlakova u trainz 2012

ostvaruje na visokom nivou.

Voz polazi

U 2012 Sva trainz simulator neće biti ograničena samo na kontrolu voz, vi ćete biti predmet strelice, raskrsnicama i drugih atributa uobičajenog života pruge. Vidjet ćete brzo i lako naučiti da shvate ogroman broj uboda željeznica, razumjeti značenje različitih saobraćajnih znakova, naučiti sve vrste semafor signala. Trainz U 2012. će biti moguće upravljati ne jedan, već nekoliko vlakova, a možete stajati vi kao vozač jednog od spojeva, ili upravljaju svim ptičje perspektive. Igra trainz simulator 2012. biti stalno prilagoditi vam poziciju vremena, jer preciznost vlak je jedan od najvažnijih kvaliteta. Zadaci će uvijek ovisiti o vremenu kada će trebati određeno vrijeme za isporuku putnika ili tereta na način na koji se ne gubi u kompleksu preplitanju staza. Simulacija režim punog, vaš zadatak će biti još složenija, jer je potreba da se stalno prati brzinu kompozicije, u zavisnosti od opterećenja nosite, ili katastrofa neće se izbjeći. A ako vam je dosadno s modernim vozova u Trainz 2012. godine. Vaša pruga je moguće da sjedi na klasičnom parna lokomotiva i provesti ga na povijesnom putu.

Editor

Glavna inovacija u posljednji dio Train Simulator je napredni urednik, gdje ćete biti u mogućnosti da stvori svoj vlastiti svijet. Ovdje je kome da se obrati, osim za polaganje sljedeći kilometara načine možete poboljšati pejzaže, sadnju drveća, podizanje kuće i mijenjaju krajolik na svoju ruku. Ovaj šareni i praktično beskonačnog u svojim mogućnostima konstruktor, postoji širok spektar vozova i automobila, a vi ćete biti u mogućnosti naplatiti dio svojih snova i poslati ga ste kreirali na isti način. Ukupno Galerija ima više od 400 jedinica zapravo rade željezničke opreme, u rasponu od klasične parom jedinica i završava s ultra modernim velike brzine vlakova. Svi modeli s ekstremnom preciznošću prebačeni u digitalni oblik i možete biti sigurni da ćete biti predstavljen samo vlakom ili vagon, kao što postoji, ili je postojala, pa čak i najmanji detalj.

 

Računalo igra Trainz 2012