Bookmarks

Total War Warhammer

Alternativni nazivi: Total War Warhammer

Igra Total War Warhammer: fantastičan strategije.

britanski studio Creative Assembly je pokazao kao plodan developer, pucaju na tržištu igara na sreću 8 Total War serije, i 22. 04. 2015 objavila je 9. dio. Klijent MMO Total War Warhammer igra sa elementima strategije turn-based ujedno će biti prvi u trilogiji Warhammer, te će biti objavljen 28. 04. 2016

igrač uronjen u epska bitka odvija između ljudske rase i gigant čudovišta, Orci, patuljaka, nemrtvih, strašno magične stvorenja, i drugi predstavnici svijeta fantazije. Veliki Opozicija će se sastati sa snažnim čarobnjaci i leti stvorenja u obliku zmajeva i Wyverns, što čini gameplay u dnevnoj, spektakularan akcije.

developer i distributer Sega radi na verzije za različite platforme, a Total War Warhammer će biti moguće skinuti OS X, Microsoft Windows i Linux.

 

 

Swords mačeva i magije!

Zadatak igrača je da se stvori snažan carstvo, a za to morate pokazati ne samo talent od osvajača, ali i fino diplomata, vizionar ekonomista, pa čak i lukavi špijun. U ovom trenutku u priči predstavljena 4 frakcije:

 • Imperiya - moćan kraljevstvo ljudi, na čelu sa Carl Franz žele konsolidirati manji županije, pretvarajući ih u moćnu snagu u stanju da se suprotstavi neprijatelju plemena.
 • Greenskins - Fantasy Community čudovišta: trolovi, goblini, Orci, i još mnogo toga. Oni su za razliku od svih, i dobiti zadovoljstvo od samog rata. Oni imaju za cilj da uništi ostatak trke, dok je pod uticajem Waaagh psihičke energije.
 • patuljaka - su zauzeti branili svoje teritorije i tvrđave. Pod vodstvom lidera Torgrimoma dolaze na površinu iz svojih skrovišta da uništi neprijatelja. Odličan obrtnici u građevinarstvu, a u borbi radije koriste ose i jedinstveni aranžmani.
 • Vampires - nemrtvih predstavnici drugih svijeta, koje su lideri moćnih naprijed. Niko ne zna šta hoće, ali oni sa sobom nose ozbiljnu prijetnju sva živa bića.

Navijači takve priče je besplatno Total War Warhammer, da vodi izabrane rase, i  privesti ga do pobjede. Scenario je napisan puno likova, a sukob između rasa se ​​stalno događa. Koristiti pravo ravnotežu moći, da osvoji i osvojite nagradu u obliku čekića od Sigmar, ili Gal - Maraza, kako se zove.

Protiv ćete biti obavljanje trolova, mačevaoci, streličari, pa čak i pauka. Šamani i vračevi su u mogućnosti da se miješaju u cjelini vojske neprijatelja, a značajnu pomoć će imati svećenici, vještica lovci, grimgory, ratnici, postati na vašoj strani.

Svaka utrka u Total War Warhammer na PC-u ima karakter, vještine i način razmišljanja što ga čini jedinstvenim i određuje ponašanje na Battle Arena. Nakon odabira rase, potrebno je uzeti u obzir ove faktore i ako Carstva više pažnje posvećuje diplomatije, dok drugi više vole da razviju ekonomiju i vojne junaštvo.

 

 

Igra značajke.

Warhammer Total War obećava da će biti najbolji projekt žanra, i programeri mogu biti ponosni što u ovoj ranoj fazi može biti zainteresirani za igrače javnog informisanja. Već možemo napomenuti trenutke posebne inspiracije:

 • Detalizirovannaya prikaz likova i lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie posebne zadatke i bonusov
 • Ogromny svijet svemir Warhammer
 • Boi podzemne, prizemlje i sa"Aviation"
 • Prisutstvie Magic uz uobičajene oruzhiem
 • Chetyre svijetle rasy
 •  

  Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

  Read more