Bookmarks

Ukupno Influence

Alternativni nazivi:

Pregled Game Ukupno Utjecaj & nbsp;

Ukupno Utjecaj Online & ndash; je multiplayer igra u stilu Postapokaliptika bez mjesečnih naknada.

Zahtjevi sustava za igre su kako slijedi:

Operativni sustav: Windows XP, Vista, 7

procesor s radnim taktom od 1,4 GHz & nbsp;

RAM: 512 MB RAM-a

Grafička kartica: 3D hardverski akcelerator sa 128 MB video memorije

Zvučna kartica kompatibilna s DirectX 9. 0

DirectX 9. 0C

Tastatura i miš

Internet

Ako imate računalo Vista, voditi računa da je postavljena kompatibilnost sa Windows XP.

Prijavite u igri Ukupno uticaj se prvenstveno skok potreban klijent & ndash; program koji optimizira Internet saobraćaja, pojednostavljuje utovar grafike. Nakon što ste preuzeli to, klijent će se automatski ažurirati po potrebi. Uz ažuriranja odlaskom na Total Uticaj online prijave, možete dobiti nove značajke, objekte, će također biti na raspolaganju za nove deponije. Ukupno Uticaj sama registracija je vrlo jednostavna i ndash; treba da unesete željenu korisničko ime (ime pod kojim ćete biti upisani u igri), lozinku i e-mail za provjeru vaš račun.

Nakon ove online igre Ukupno Uticaj od vas traži da odaberete jedan od dva servera na kojima je igra & ndash; Nevada i Arizona. Razlika između servera je da Nevada je kasnije otvoren i ima manje koncentracije iskusnih igrača koji će omogućiti novak & nbsp; će biti pretučen u borbi zvjezdice. Međutim, ako se osjećate dovoljno vješt da se bore sa iskusnim borcima, početi igrati igru ​​Ukupno Uticaj online na serveru u Arizoni.

U jednom računu, možete kreirati do pet različitih igrača. Vas će se tražiti da odaberete nadimak & ndash; željeno ime za pol i izgled vaše borca ​​lika. Igra se započinje s vama kao tim će biti dva slučajan plaćenik. Počneš na lokaciji (na licu mjesta) Rezervacija, ali njegova globalnoj mapi, vidjet ćete mnogo više lokacija. Svaka lokacija je grad sa županijskim, a ima jedinstvena karakteristika rata, njegovih pejzaža, svoja ograničenja napraviti objektima. Lokacije je:

- šume, & nbsp;

- s različitim vrstama urbanistički razvoj, & nbsp;

- mjestima gdje su trening, & nbsp plaćenika;

- & nbsp; poseban zatvor lokacija za one koji su prekršili pravila igre,

- baze i kontrolne punktove, možete snimiti njegov klan. & Nbsp;

- određenim lokacijama u obliku rudnika, gdje igrač može zaraditi vrijedne resurse.

Ukupno Utjecaj Online igra ima tri vrste znakova:

- psi tri rase, & nbsp;

- ljudi,

- rudara. & Nbsp;

Svaki od ova tri ima svoju vrstu oružja i oklopa, kao i sistem borbe. & Nbsp;

postoji u igri oružje vrsta, kao što su:

- & nbsp; automatski, & nbsp;

- kretao, & nbsp;

- bacanje, & nbsp;

- teško, & nbsp;

- jednostavno, & nbsp;

- prsa, & nbsp;

- rudar. & Nbsp;

Da igrati online Ukupno Utjecaj & nbsp; u borbi modu, potrebno je da unesete posebne arena u kojoj postoje tri vrste borbe:

- opstanka, & nbsp;

- od zida do zida, & nbsp;

- tim bitka. & Nbsp;

Svaka bitka ima svoje karakteristike i taktiku osvajanja to. Kako bi se izjednačile šanse igrača, sve bitke su podijeljeni u pet opsega-nivou, uključujući igrače sa sličnim nivoom razvoja. Ukupno, & nbsp; kada igrate Ukupno Uticaj, vi ćete imati šest sposobnosti, odgovarajući na šest vrste oružja. Izvorno razvijen vještina za 35%, ali kada koristite oružje, ova veština povećava kako se povećava svoju štetu. Ukupno Utjecaj Online igre koristi antinakrut sistem i vještina razvoj u svakoj fazi ima svoja ograničenja. & Nbsp; Na vještine mogu popraviti pomoću posebne implantata & ndash; na umelku, zdravlje, oklop, kapacitet, proizvodnja. Osim toga, postoje i posebne vještine Perks (bonuse za određene vještine), koji je studirao uz naknadu:

- vitalnost, & nbsp;

- Heavy, & nbsp;

- kibernetiku, & nbsp;

- ovladati raznim bojnom polju. & Nbsp;

U pasa i rudari također ima svojih prednosti, poput psa & ndash; sposobnost za otvaranje vrata.

Povijest svijeta igra počinje s top-tajne vojne eksperiment sprovedeno u SAD-u 1941. godine. Kao rezultat ovog eksperimenta je bio otvoren prolaz u nepoznatu zemlju, ili planeta, ili paralelni svemir, ili na udaljeni kutak na zemlji. U ovom području pokazala sverhneobhodimy zemljišta za kristalno XXI stoljeća i brojni plaćenici ga je poslao da proizvede & ndash; ili odaberite drugi. Kako bi se ne samo preživjeti, to uspjeti u ovom svijetu bez uobičajenih pravila civilizacije, morate biti u mogućnosti da se bori dobro i odabrati tim da probaju.

Da bi se igrati Ukupno utjecaja, pokazuju i sam odličan borac i komandir, ne zna za strah!

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more