Bookmarks

Renaissance War Pravila

Alternativni nazivi: Ukupna prevara

Rules of War Renesansna igra na krajevima civilizacije.

Kompanija Plarium Global Ltd predstavlja svoj sledeći razvoj Pravila ratnog oživljavanja. Igra je dostupna za sve vrste mobilnih uređaja na nekoliko jezika, a takođe i ruski. Budući da je ovo igračka sa više igrača sa naglaskom na interakciju igrača, potreban je stalan pristup Internetu.

Rules of War Renaissance download mogu biti potpuno besplatni, ali takođe obezbeđeni za donaciju, kada za neke stvari moraju platiti pravi novac. Da biste isključili slučajne troškove, pogotovo ako se vaš telefon uđe u pogrešne ruke, podesite lozinku u postavkama, koja će biti poznata samo vama. Što se tiče parcele, izgrađena je oko pokušaja čovječnosti da preživi. Ova borba za postojanje dugo traje, ali u skorije vrijeme, još jedna agresija veštačke inteligencije"Morgan"se pridružila kontinuiranom nuklearnom ratu i strašnoj epidemiji.

Glavne karakteristike igre.

Programer pokušava napraviti svoje proizvode univerzalnim. Zbog toga, korisnici mogu odabrati pogodnu mogućnost za sebe da se instaliraju na mobilnom telefonu ili preuzmu Pravila ratnog renesanse na računaru. Svaka verzija se pridržava jedne priče i pruža iste mogućnosti, tako da je stvar ukusa. Jedina poboljšanja ako ga istovremeno instalirate na obe mašine, scenario se neće presecati, potpuno razvijati na različitim izvorima.

Glavne karakteristike procesa igre:

Šta je zanimljivo o tome?

 • Model distribucije prati princip Free-to-play
 • Toys (i mobilni i pretraživač) dostupni su igračima iz čitavog svijeta
 • Prilagođen na više jezika
 • Plugi moraju da interakciju udruživanjem u grupama
 • Postavi odbranu protiv neprijatelja
 • Kupite u misije
 • Get nagrade za svakodnevno prisustvo igara
 • Post-apokaliptični svet je odavno bio prigodna tema, i ponavljala se kako u bioskopu tako i na virtuelnim proširenjima World Wide Weba. Game Rules of War Revival je postala jedna od varijacija, a ako niste ravnodušni prema sudbini čovječnosti, sigurno se pridružite milionima učesnika koji su se već pridružili borbi za oživljavanje Zemljinih nula.

  . Kada su ova zemlja bila pravi raj, ali progres pretvoren u prokletstvo, rat je počeo sa upotrebom nuklearnog oružja. Kao rezultat toga, ljudi su počeli da umiru, a preživjeli postepeno postaju mutanti. Ali ako je ovo već dugi niz godina čovječanstvo naučilo da izdrži, onda je veštački um"pobunjenika"Morgana donio nove probleme. Njegova jedina svrha je oslobađanje planete od ostataka ljudske rase.

  Rules of War Renaissance igra deluje u skladu sa uobičajenim principom strategija MMO-a da ujedini igrače u borbi protiv neprijatelja. U tom slučaju, neprijatelj nije sam, jer možete se odupreti mutantima i agresivno umjetnim učesnicima. Čak i saveznicima ne treba u potpunosti vjerovati, jer mogu izdati tako što biraju profitabilniju transakciju za sebe.

  Game Total Domination Reborn, ovo je vojno-ekonomska strategija. Morate razviti mine u potrazi za minerali, razviti svoje naselje i lične veštine. Možete unajmiti desetine vrsta pešadije, kao i vojnu opremu. Upoznajte tehnologije budućnosti, koje efikasno koegzistiraju sa drevnim čarima i amuletom. Učestvujte u najkompleksnijim misijama, razvijate strategije, pronađite misteriozne artefakte, a sve za najvažniji zadatak igrača je konfrontacija između Morgan i njenih creeps.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more