Bookmarks

Buktinja

Alternativni nazivi: Buktinja

je kompjuterska igra Torchlight online igra, koji je razvijen u žanru hack i slash RPG.

Akcija u igri odvija u malom gradu u planinama. Na ovoj planini se nalaze vrijedni resursi koji se koriste za magiju. Ali resurs nije samo vrijedan, to je opasnost za sve žive organizme.

A dugo kamena utjecaj Ember osoba može postati opsjednuti, ili čak pretvoriti u čudovište.

Preuzimanje Torchlight možete od zvaničnog sajta, nakon slanja zahtjeva. Igra je klijent za preuzimanje Torchlayt možete samo puniti i ako imate punu osamnaest godina. Prije igra izgled o igri Torchlight video. Ovaj video će vas upoznati sa osnovnim karakteristikama igre.

U kompjuterske igre Torchlight odjeljenja imaju tri vrste:

1. Destroyer (Destroyer) - je junak koji je najsličniji klasične Barbarian. On je majstor bliske borbe. Destroyer zapošljava najviše izdržljiv oklop i melee oružja. Glavni fokus prilikom razvoja ove klase je na atribute "odbrane" od "sile".

2. Alchemist (The Alchemist) je protagonist koji odgovara uobičajene klasične Magu. Ova klasa je najbolje napade na velike udaljenosti. Alchemist poznaje ogromnu količinu konvencionalnih uroka i defanzivi. Osim toga, on može pozvati druge stvorenja. On pripisuje o potrebi da se razvije zaštitu i magije.

3. Vanquisher (pobjednik) je protagonista koji podsjeća na Amazon i ubica. Ovaj razred koristi vatreno oružje, zamke, otrovi, razne taktičke trikove. Da razvije ovu klasu je potrebna spretnost i zaštitu.

U kompjuterske igre igrate Torchlight na različitim pejzažima. Svi teritorija se odlikuju određenim geografskim i strukturnih karakteristika, kao i čudovišta koje ih nastanjuju.

Igra ima sljedeće vrste lokacija:

1) Twilight Grad - mjesto iz kojeg za početak vaše avanture glavni lik. Ovo mjesto je sigurna i ne postoje čudovišta. U Twilight Town, možete priuštiti da kupi opremu.

2) Rudnik - je prvi lokaciju na kojoj će se sastati čudovišta. Području rudnika potpuno devastiran, ali može odrediti da su monstrumi su ovdje pojavio nedavno. Malo je mjesta za lov ribe.

3) Castle - mjesto u kojem se nakon prolaska rudnika. Kao što postoji toliko zamki i tajnih sobe. Na kraju ovog nivoa se boriti za prvo gazda.

4) Ruins of Esther - to poplavljenih grada, koju će se uzeti odmah nakon borbe sa šefom. Krećite se kroz ovo područje će biti vrlo teško. Trebat će vam da se povežete teleportera.

5) Dungeon - je mjesto koje izgleda kao veliki broj otoka povezan mostovima meda sami. Od čudovišta, ti će se sastati ovdje guštera-poput stvorenja.

6) podzemni zatvor - ovo zatvorskog kompleksa, koji se nalazi duboko pod zemljom. Na kraju ove lokacije vas će se sastati s tvoj šef.

7) Lost Dvorac - jedan je od najopasnijih lokacijama. Riba nije uobičajeno i live-mrtav patuljaka.

8) Black Palace - je najopasnije mjesto u igri. Ovdje će se sastati najozbiljniji čudovišta.

Igra je puna različitih događaja Torchlayt, misteriozna mjesta i uzbudljive avanture!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more