Bookmarks

Vreme je za heroja

Alternativni nazivi: Vreme je za heroja

Timetobehero - priča o oživljavanju Titans

Game Vreme za heroja bio je još jedan proizvod koji je ispunio igru ​​sa fantazijskom pričom i mogućnošću igranja na PvP način. Izdao ga je ruski studio 2RealLife u januaru 2015. godine, koji već ima iskustva u razvoju multiplayer igračaka. Nakon što je testiranje dozvoljeno širokoj publici, najavljeno je da će biti zvanično lansirano, a sada svi mogu igrati za heroja u realnom vremenu i sa bilo koje platforme, uključujući i mobilne.

Vi idete u svemir Ogrlica svetova da biste pronašli tri bogova koji su prouzrokovali smrt kreatora i vladara ovog sveta - Titana. Na tragu starih su klanovi Orlova i Lavova, koji predviđaju osvetu prestupnicima i otkrivanje njihovih tajni.

Svaki junak ima svoje osobine i borbene vještine, ali kako desetine bitaka ostaju iza njih, postaće još iskusnije, jače, agilnije, žilavije. Njihov oklop i oružje će se ojačati u borbi, a njihovi će likovi postati jači od granita. Pomoći će im reinkarnacije maski koje mogu promijeniti karakteristike i karakteristike bitke.

Uzbudljiva priča vas vodi duboko u sukob koji je nastao između saveza, klanova i naredbi koje brane svoje političke i ekonomske interese. Ako vreme za heroja preuzme, saznaćete poreklo situacije i pokušajte da otkrijete zaplet zavera, izdaju, dugogodišnje neprijateljstvo koje je dovelo do smrti Titana.

Gaming features

  • Set veština koje igrač odabere da postavi na svoj lik, bira se prema situaciji. Dostupni su nakon nekog vremena i ne zavise od aktivnosti igrača.
  • Mask o čudovištima postaje dostupan prilikom izvođenja različitih akcija. Svaka maska ​​ima karakteristike određenog čudovišta i, noseći je, lik se u nju u potpunosti reinkarnira, stičući karakteristične vještine, sposobnosti, snagu i moć.
  • Monster Den mora biti očišćen sam i u grupi tokom PvE igre. Grupe se formiraju slučajno ili po prethodnom dogovoru.
  • Turn-based slot-borba.
  • Možete se boriti iu PvP režimu protiv drugih igrača u areni i dobiti trofeje.
  • Pre nego što započnete bitku sa čudovištem, proučite njegove karakteristike i saznajte koje predmete možete otresti.
  • Za raznovrsnost, redovni programeri igara nude takmičenja i objavljuju događaje.
  • Dnevna poseta Vreme za iPlayer junak obećava različite poklone - korisne stvari za igru. Svaki put će se njihova vrijednost povećati.
Oko

bitaka nema o čemu da se priča - sve je jednostavno. Vi i neprijatelj se saberete na terenu i predate tri udarca. Identifikovanje gubitnika je takođe lako, jer ostaje samo pobednik. Postoji mnogo zadataka i ima vremena samo da ih završite. Ali svaki od njih je ohrabren korisnim iznenađenjem u obliku stvari, iskustva ili novca.

Više drugih korisnih detalja

Sve zgrade na lokaciji nose određene funkcije, a na karti su prikazani svjetovi: orao, lav, plamen i nepoznata teritorija koji još nisu otkriveni. Odlazak na izbornik: oružje, oprema, amajlije i eliksiri, ne samo da ćete ih ponuditi po određenoj cijeni, već i nagovestiti mogućnosti, ukazujući na njihov nivo. Da biste stekli istinski vrijedan proizvod, trebate dovršiti zadatke i težiti pobjedi.To donosi nedostajuću količinu vrste.

Pridružite se Timetobehero zajednici i postanite predstavnik jednog od klanova kako biste pomogli oživljavanju nekadašnje slave Ogrlice svjetova, dovodeći Titane u život. Zadatak nije lak, ali samo tako da će njegovi stanovnici imati nadu za sreću.

 

Vreme je za heroja