Bookmarks

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

Alternativni nazivi: Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters

CPU: Pentium 4 / Athlon XP 2. 8 GHz

Memorija: 1 GB

Grafička kartica: GeForce 6200 / Radeon 9500 Pro

disku: 6 GB

Tiger Woods PGA TOUR 12 - popularni sportski golf simulator, naslov koji je lice jednog od najvećih golfera današnjice, koji je u posljednjih nekoliko godina od strane personifikacija sporta. Treba napomenuti da su vlasnici osobnih računala već im je dosadno na ovom simulatoru, programer jer je proizvedeno proizvode u ovoj seriji za konzole platforme za četiri godine. Tiger Woods PGA TOUR vratio veliki golf na računaru platformi.

Dva jedan

U početku, letimičan pregled Tiger Woods '12 postao neka vrsta srednjeg zamisao, kombinirajući popularna online projekt istog imena, koji je upisan u single player karijeru i singl mečeve. Svaki kupac diska s igra Tiger Woods PGA TOUR 12 automatski će dobiti šest mjeseci pretplatu da učestvuju u multiplayer bitkama i kompletnu jedan mod, koji uključuje nekoliko načina igre. Tiger Woods, igrajući njegovo ime odražava buržoaske elite i skup sport. Ozbiljan ekonomski model, koji ima dvije vrste valute. Prvi - igra dolara su zaradili u oba single i multiplayer bitke jednostavno ogromne veličine. Jedan od problema koji kupuju nešto korisno za online bitke će biti teško za njih, a oni imaju težinu od samo singlova turnira. Da biste povećali šanse za pobjedu konkurencije u multiplayer morate drugim jedinicama valute, specijalne naočare koje su u igri možete zaraditi samo na velike praznike, ali možete vrlo lako može kupiti za pravi novac. To je to će biti glavna valuta za sve one koji žele da se natječu ravnopravno sa svim stalnim multiplayer servere i online turnire. Kada prvi put posjetite premium radnju igre, vi ćete shvatiti da čak u virtuelnom obliku, ovaj sport nije jeftin.

Gameplay

Control igrač u Tiger Woods 12, odnosno njegov udaraca podijeljena u dva sistema. Prvi sistem bolji od Tiger Woods PGA TOUR, trehklikovy ljuljačka. Njihova implementacija se radi već postala klasik način, gdje ćemo morati uhvatiti klizač na skali trčanje oko strani ekrana. Catch će imati dva puta prvi, mi ćemo izabrati udar, tačnost pravcu drugog odabranih prije. Professional Virtualni golf udaraca imati i drugu opciju kada će se svi kontrolu štap prebačen u miša. Vaša virtualne Protege će ponoviti sve radnje miša gore i dolje pokret će značiti swing i punch, i prebaciti da bude odgovoran za točnost udara.

Full Zen

Tiger Woods, igrajući ime mu je vrlo sličan prava igra golf, osim na DC napon kada sveprisutni mediji, uz prisustvo publike i pritiska pod nazivom protivnik će biti ozbiljan izazov čak i za iskusne igrače. No, ovdje to nije prisutno, svaki tvoj udarac, ćete provesti sami, koji će se koncentrirati na igru, ne sve to interes.

 

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters