Bookmarks

Lopov

Alternativni nazivi: Lopov

Igra Thief je kompjuterska igra multi-platforma, koja je nastala u žanru stealth akcije. Vrste u igri proteže od prvog lica. Ovaj dio će se smatrati je četvrti u nizu projekata u cijelom svemiru. Programer je firma Eidos Montreal. Važno je napomenuti da je projekat zvanično najavljen još 2009. godine, iako je rođen tek nedavno.

Za početak igranja, jednostavno treba da preuzmete Thief, a zatim instalirati na računalo. Parcela je priča o profesionalnog lopova Garrett, koji je razriješen torbi i kofere bogatih svijeta. Osnovna ideja u cijeloj igri je prikrivena prolaz misija koristeći sve prethodno uspostavljene vještine. Ako pogledate Thief video, možemo vidjeti da je nasilje se gleda kao ekstremni mjera izloženosti.

U toku igre je glavni lik je stalno pozvana da napravi izbor. Na svakom nivou, Garrett mora birati između moguće načine i pristupe. Osim toga u svim verzijama, ne samo u Thief PC, junak će moći koristiti funkcije svijeta. Još jedan dodatak je mogućnost da kradu od likova. Ali, ako je lopov koji bi primijetiti, on će biti u ozbiljnoj opasnosti. Kako da se od svih "neugodan" situacija, riješiti ponovo, on će biti gamer.

Važno je napomenuti da veštačke znakove inteligencije računalo zna dizajn na svim nivoima. U tom smislu Thief igra je prilično teško, jer je ponašanje računara algoritama će se razlikovati od nivoa do nivoa.

Igra je spektakularna akcija igra u kojoj će karakter potrebno da stalno gaze u raznim zaključanih vrata ili prozora. Kao profesionalni lopov Garrett, naravno, on je postavio provalnik. Kroz igri on će morati ukrasti različite stvari i vrijednosti džepove, stabla i zatvorenih vrata raznih bogatih ljudi.

Sistemski zahtjevi Thief je prosjek, a ne postoji potreba da se poboljša svoju igru ​​kontroler sa najnovijim konfiguracije. Jedan od glavnih oružja lopov je luk na koji lik će biti u posjedu raznih strelice, kao što su vatra, voda ili borbe. Osim toga, u arsenalu lopov je buka i bum. Prisustvo toliko različitih oružja će imati različite načine za napredak kroz razine, koristeći diverzije.

I treba dodati da postoji mogućnost preuzimanja Thief na Android, što je također veliki plus igri. Sve Radnja se odvija u fiktivnom svijetu viktorijansko doba, pod direktnim uticajem steampunk kulture. Pokrenite igru ​​pokazuje da je glavni lik bio odsutan u svom rodnom gradu već dugo vremena i sada je u svojoj domovini vlada tiranin. Situacija se pogoršala strašna kuga. Iz svega ovoga, začudo, glavni lik će "stisnuti" svoju korist. Novi stalno će zadržati igrače na nogama i nije pustio do samog kraja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more