Bookmarks

The Witcher

Alternativni nazivi: The Witcher

Igra The Witcher je kompjuterski uloga-igranje igra razvijen u 2007. Ova igra se temelji na radove poznatog poljskog pisca.

Glavni lik u igri - to je Herald, pravi Warlock. Njegov glavni zadatak je da se lov na čudovišta koje nastanjuju njegov svijet.

U mnogim aspektima, razvoj događaja u igri će ovisiti o vašem izboru u igri. Ishod igre The Witcher može biti potpuno drugačiji.

Preuzimanje The Witcher možete iz zvaničnom sajtu igre, ali samo pre-podnošenjem obrazac prijave i naknade. The Witcher Game preuzimanje može samo za odrasle korisnike, kao da pristupe sajtu, unesite datum rođenja. Za one koji su manje od osamnaest godina, pristup mjestu će biti zatvoren.

Prije igra, pogledajte video o The Witcher. Ovaj video prikazuje glavne značajke igre.

na računaru igri Witcher ćete biti upoznati sa svim likovima: primarne, sekundarne i zlikovci.

Glavni likovi u igri su kako slijedi:

1. Geralt od Rivia - je glavni lik, The Witcher da su priče izgubljene memorije. Glavni cilj igre za njega je potraga za ukradenim relikvije nasljedne warlocks. Tokom avantura, on će postepeno zapamtiti njihove živote.

2. Triss Merigold - daroviti čarobnica, prijatelj Geraltove. Pripada najpoznatiji čarobnica igre.

3. Shani - medicinska sestra koja je u hramu Svetog Quinoa radova. Ona je prijatelj Geraltove. Shani ili Triss može biti Gerplta djevojka.

4. Buttercup - ovo je najbolji prijatelj Geraltove. On je poznat kao ženskaroš i brbljivac koji stalno spaja u razne ogrebotine. Međutim, on je talentovan pjesnik i bard. Iskušenje za sve znakove u igri je gozba s leptirica.

5. Zoltan Khiva je jedan od najboljih prijatelja Geraltove. To je također jedan od glavnih likova u igri. On vrlo dobro zna da na pištolju.

U igri The Witcher The Witcher negativaca su:

1. Profesor - član grupe "Salamander". On se smatra desna ruka Yaveda Azar, predstaviti profesionalni ubojica. U trećem poglavlju svoje kraljica pojela strahote.

2. Jacob Aldersberga od Velikog Majstora Reda Flaming Rose. On - moćan Mage.

3. Azar Yaveda - ovo je jedan od glavnih negativaca u igri. On je mađioničar vatre, vođa grupe "Salamander" i mrzi elementa vode. U petom poglavlju Geraltove ga ubija.

The Witcher igre Swords su podijeljeni u nekoliko klasa:

1) Bad mačeva - to je mačevi koje je teško prevazići glavni protivnici.

2) Witchers mačeva - jeftin jednostavan mačeve klase. Ime uglavnom koristi Witcher.

3) Nije efikasan mačeva - to je slaba na koje se šteta mačevi, ali po svemu sudeći oni su vrlo lijepa.

4) protiv čudovišta - je srebrni mač koji se bori protiv mađioničar kada je napadnut od strane čudovišta.

The Witcher zadatke postoje različiti razine težine. Na glavu u igri više, teže će biti da vam zadatke.

The Witcher igra, koji već dugi niz godina osvaja ljubitelje ovog stila igre. Pridružite se njihov broj i dobiti zajedno s njima da uživaju u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more