Bookmarks

The West

Alternativni nazivi: Divlji zapad

Wild West & nbsp; & ndash online; uzbudljiva igra koja nas vodi u vrijeme kolonizacije Sjeverne Amerike. Ovo je velika pretraživaču život simulacija kauboj. Online igre Zapad je apsolutno zaslužio titulu i laquo; najbolje browser game u 2011. godini & raquo;. & Nbsp;

Član u igri Zapad je jednostavan i ne zahtijeva puno truda. Da biste to učinili, kliknite Registar Divljem zapadu. Onda vam je potrebno da odaberete nadimak, lozinku i vašu e-mail adresu. Puna kotizacija u igri Divlji Zapad će vas odvesti ne više od jednog ili dva minuta. U igri Zapad online prisutna desetak serverima. Oni se razlikuju samo u broju igrača. Za ovo možete sigurno odabrati bilo koji od njih i početi igrati igre online Zapad. Velika igra Wild West & nbsp; registraciju, koji će vam omogućiti da probaju najuzbudljivije doba u povijesti Amerike. & Nbsp;

Šta bi Divljeg zapada & nbsp; ne treba da se igraju posebno snažan kompjuter ili velike brzine veze. Ipak, igra ima mnogo vizualne slike koje se može napuniti za dugo vremena, ako imate spor internet.

Wild West & nbsp; online igra, što je stvorilo odličan sistem vođenja dvoboj, koji traži da se ne samo nadležnim distribuciju svojih sposobnosti, ali i preciznost i reakcije. Dvoboji u potpunosti omogući ukus Divljeg zapada. & Nbsp; Igra može diverzificirati, ako se uzme različite zadatke u salonu. Izvođenjem njih, vi ćete steći iskustvo i nagrade koje su potrebne za učenje novih vještina. & Nbsp;

Poznato je da Meet & laquo; na odeći & raquo;, & nbsp; online igra Wild West vašu pažnju desetak različitih artikala odjeće i oružja, uspješno kombinirajući da možete stvoriti vrlo jak karakter.

Igra Wild West & nbsp; online do 10. fazi razvoja, otvara četiri moguća načina razvoja koje odgovaraju sa četiri vrste znakova. & Nbsp; Ne bi trebalo jako pažljivo birati, jer se predomisliti još ne izlazi. & Nbsp;

Pustolov & ndash; velikom stilu za one koji ne mogu sjediti i dalje, koji je uvijek spreman za avanturu i lako započeti novi način da se lako i zauzima novi posao. A koji je počeo svirati igre Wild West & nbsp; online kako bi zaslužuje slavu zabave i nestašni momak.

Duelist & ndash; tip od onih koji vole borbeni duh i entuzijazam koji dolazi nakon dobrog tuča. Ovaj tip će biti zanimljivo za one koji su odlučili da igrati igre online Divlji zapad, jer on voli da puca.

radoholičar & ndash; izbor mirno, igrači pacijenta koji su više pogodna pošten posao, a ne prašnjavom putu, rizik od duela i vojnu vježbu. Dobro za ljubavlju tip igrača za koje & nbsp; da igra na Divljem Zapadu nije samo vječni bitka i snimanje, to je težak posao.

Soldier & ndash; Četvrti tip razvoja ovih ratnici, spremni da služe i mogućnosti da se odnose na različite vrste oružja.

Sljedeći korak razvoja će biti izbor jednog od četiri moguća trgovine: kuhati, a vrač, kovač i sarač. Svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Također je važno da se ne prave greške, jer avaj Wild West & ndash; oštre mjesto, i promijeniti profesiju više nije moguće.

Travel & ndash; važan dio igre, možete se kretati između različitih gradova Divljeg zapada. U svakom gradu ima oko desetak različitih objekata, možete dobiti posao, obaviti posao, obnovi municije i opustiti. Najzanimljivija Zgrada je nesumnjivo crkve, jer prema pravilima igre ozbiljno zabranjeno govoriti o onome što se događa u ovoj zgradi. Saznati o tome samo na svoju ruku posjetom crkvene službe.

Možete samo nasele u jedan od gradova i pomoći da se razvije, inicira i učestvuje u izgradnji objekata, utvrđenja da zaštiti grad od napada i postao živa legenda.

 

Zapad je online registracije