Bookmarks

The War Z

Alternativni nazivi: The War Z, Z rata, ratni W

Igra W ar Z je crni konj, a to je gotovo sve što je navedeno na službenim igra forumu. Uprkos svim izjavama, mnogi vrlo skeptični rata Z je slobodan igra nepoznatog studija koji precizno najavio utakmicu na vrhuncu popularnosti modne igre s vrlo sličnim imenom Dan Z. No, kako se ispostavilo, osim sličnim imenom, hodajući lešina i ne zaustavi borbu za opstanak, igra Zombimaniya ima nekoliko karakterističnih osobina of the Day Z.

Prije predstave W ar Z, pobrinite se računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz; RAM -1GB; Grafička kartica - 128 MB. & Nbsp;

možete kreirati račun u igri W ar Z za besplatno, to neće oduzeti mnogo vremena i neće izazvati poteškoće:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na glavnoj stranici, odaberite i laquo; registrirati & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite korisničko ime;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Molimo vas da unesete ispravnu e-mail;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite sigurnu lozinku, i ponovite to;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Odaberite i laquo; up & raquo; i rata Z registrirajte se.

rata Z online baciti vas u veliku okrutan svijet ispunjen s igračima i zombija. & Nbsp; Iako War Z online nedostaju svoj identitet, jasnu viziju onoga što može ponuditi kao žanr, odgovoran pristup mikro-transakcijama ili ispravnu provedbu svojih ideja. Na primjer, igra War Z Online tvrdi da je kartica je 100 km i SUP2;, ali ćete redovito pojavljuju na istom mjestu, između ostalih preživjelih.

Veliki nedostatak igre & nbsp; W ar , Z je odsustvo govorne komunikacije. Čak i više nego u konkurentnim strijelaca, multiplayer igre kao što je opstanak War Z online oslanjaju na integriranu glas i kako bi se olakšalo geymleya zanimljivo, slučajni iskustava između bezličan strancima. Ovo je važan društveni alat, kao onaj koji može smirivanju tenzija, kada i drugi preživeli suočiti u štali na napuštenom post, u šumi, i tako dalje.

Za zvuk rata Z online prisutnost, ali u isto vrijeme, blizina teksta chat čini povući ruke na miša, ostavljajući vas bespomoćni. To je neoprostivo da Hammerpoint War Z je spreman da proda online u ovoj državi. UI element koji prikazuje globalna stvar kao klan, i blizina tekst je neugodno da je & nbsp; rata Z igrati.

To je šteta da je audio grijehe War Z online tako pokvariti igru. Na primjer, kada virus inficira zombi, ali njihova pješadija, druga stvorenja će biti potpuno nečujan pri kretanju. U većini slučajeva, igrači rata Z online ne bi glasno korake koje neobjašnjivo tihi puzati kroz blato, gusta trava, otvoreni prostori, i pločnik, osim sprint (pa čak i onda glazbe tiho).

Nije u stanju da čuju zombi ili igrač pokret, & nbsp; rata Z je besplatna igra čini otkrivanje prijetnji frustrirajuće teško i otklanja svaku mogućnost slušanje, na primjer, u & nbsp; Counter-Strike.

Bez izvora zvuka u War Z online je teško čuti zlokobni bitka crkve sati, a zujanje aviona, koji je u stalnom porastu u polju. Ove poteškoće sa zvukom, i okolna buka, od vas će biti izloženi na svakih nekoliko minuta u igri rata Z online i ne, ne mogu biti odbijen ili isključiti. Zašto se oslanjaju na takve lažne stimulacije? Prijetnja da će me ubiti (na Hardcore mod) ili timeout (na normalan nivo) i gubitak vaše opreme u oba su induktora prirodni bol. U svakom slučaju, uključivanje tih čudnih efekata u War Z online potpuno izdaje malo povjerenja u sposobnost igre da te uplašim.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more