Bookmarks

The Secret World

Alternativni nazivi: The Secret World

The Secret World igre, što će sigurno privući pažnju onih koji jako vole misticizma. Možda neki su dugo želio u našem stvarnom svijetu, kao u igri The Secret World online mistične stvorenja postojala.

MHS igra puna misterija mističnog mita, pun magije.

The Secret World Registar pokazuje malo neobično. Morat ćete raditi neke dodatne korake prije nego što napravite svoj vlastiti račun. I tako, potrebno vam je sljedeće:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Prijava u igru.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Pritisnite na kraju početnoj stranici link izbornik i laquo; Zajednice & raquo; .

3. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Nakon toga, kliknite na & laquo; Igra & raquo; .

4. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Na desnoj strani stranice koju će imati prozor sa obrazac za registraciju. Popunite sve stavke u njemu.

5. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Unesite svoje ime, a zatim e-mail.

, 6. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sljedeći, kliknite na & laquo; Pretplatite & raquo;. Kada pritisnete ovu tipku, automatski će se složiti s politikom stranice. Ove odredbe su predstavljeni na mjestu.

& nbsp;

Play The Secret World, možete, ako imate računarstvo moć nije manja od opisane u nastavku:

DVD-Rom - 8X

OS - Windows XP ili Vista, kao i & nbsp; Windows 7

Video Card - nVidia 8800 serije 512 VRAM memorije

Procesor - 2. 6 GHz Intel Core 2 Duo & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp;

DirektX & ndash; Direct X 9. 0C

Memory & ndash; 2 do 3 GB

tvrdog diska & ndash; 30 GB.

& nbsp;

In The Secret World ćete igrati sljedeće frakcije:

1. Templari. Oni pripadaju u kategoriju dobre: ​​oni imaju tendenciju da se duhovni razvoj, ono što oni ispoljavaju kao borci protiv zla. Njihova snaga leži u pravom vjerovanja u dobrotu i pravdu. Templari imaju svoje porijeklo još od osnivanja Babilona, ​​a sada su poznati za sve London. Neki od njihovih akcija izazvala je veliko iznenađenje za mnoge, jer ovi momci su stvarno očajni.

2. Illuminati. Oni su neprijatelji Templara. Ova frakcija ambicioznih i nemilosrdan. Radi vlasti, oni su spremni da idu na velika dužina: ucjene, klevete, pa čak i izdaja. Iluminati sebe smatraju najvećim neprijateljima templara. U sedamnaestom stoljeću, oni su otišli Europe. Danas, oni žive pod zemljom u New Yorku. Kada su templari pažljivo odaberite svoje zaposlenike, Iluminati je sasvim suprotno. Za njih, važno je da su njihovi zaposleni prenijeli svoja načela.

3. Zmajevi & mdash; U svrhu svojih postupaka i dalje još uvijek nisu utvrđene. Oni su negdje u sredinu između templara i iluminata. Oni prate učenje Sun Tzu, koji je opisan u & laquo; rat Art & raquo;. Njihovo dostojanstvo - je strpljenje, ali oni također imaju mnoge negativne kvalitete. Nalaze se u Seulu.

The Secret World online ne pretpostavlja razine i klase meč.

The Secret World & ndash; ovaj misteriozni svijet koji privlači sve oko sebe. Svaki tako ludo želim da znam što stoji između ljudi i misticizam, istina ili ipak legenda?

& nbsp;

Možda kad igrate Secret World, vi ćete shvatiti nešto, a pre nego što otvorite vrata koja drugi ne vide. Uronite u ovom bezgraničan prostor tajne i misterije igre The Secret World online. Conquer sebe ovaj prekrasan svijet!

 

The Secret World online registraciju