Bookmarks

The Lost Titans

Alternativni nazivi:

The Lost Titans - multiplayer hit igra. Proizvođači igre pružiti vam priliku da ostanu u ulozi giganta. Mir u haosu of the Titans - nestao jedan od dominantnih Titan - Hyperion.

Možete igrati The Lost Titans, ali u početku je potrebno gledati na zahtjeve sustava

• prosječna postavkama PC;

• Internet priključak.

The Lost Titans igri treba formalno oformenie igrač na sajtu da stvorite račun. Registraciju Lost Titans ne treba mnogo vremena, i zahtijeva istinit pokazatelj identiteta igrača:

1. posjetite na zvaničnom sajtu igre The Lost Titans;

2. odabrati sekcija - Igrajte;

3. jer nemaš račun još uvijek - vi birate liniju - stvoriti - stvoriti račun;

4. Unesite ime (račun);

5. mislim na i zapišite lozinku, koja se sastoji od ne manje od šest slova ili brojeva;

6. Ponovite prethodno ukaznoy lozinku, a ne ponavljati lozinku u drugim mrežama ili igre - sigurnost vašeg računa;

7. Unesite svoju e-mail adresa je važeća;

8. unesite kod koji je napisan u narednih red;

9. Ako se slažete se s uvjetima korištenja i politika igre - tick;

. 10 dodirnite - registracija.

U budućnosti, jednostavno unesite ime, lozinku i kod ukaznoy. Sada možete početi igru. Od samog početka, izaberite razred u kojem unosite. In The Lost Titans igrati u jednom od tri klase:

• warrior;

• Ranger;

• mađioničar.

Warrior - jak kao tenk, čineći teške gubitke, pogađa više neprijatelja istovremeno. Na sebi je uvijek ogromni mač, koji je lagano otvorio put za njegovih saveznika.

Ranger - pametan majstor sa naprednim lukom i strijelom. U isto vrijeme negativan utjecaj na neke pozitivne i drugih heroja.

Mage - najjači heroj koji koristi samo magija. Na sebi je uvijek čarobni štapić, koja se bavi proizvodnjom hladno.

Kada dođete do određenog nivoa u igri potrebno je da odaberete djelić sa strane, što hoćeš. Iz svom izboru ovisi o svim parametrima igre. Prije nego što napraviti izbor, potrebno je da se upoznaju sa karakteristikama svakog frakcija, da ne bi napraviti grešku i odabrati kuću za dušu.

The Lost Titans igre online Vam nudi tri frakcije - Veliki kuće, svaki s pojedinačnim filozofija:

• Početna Levidis;

• Početna Kalgeris;

• Kuća Vendramin.

Home Levidis - su najpametniji ljudi, izdržljiv i tiho. Glavne boje - bijeli i crni. Njihova snaga leži u Sky Pegasus. Angažovani članovi Doma - diplomatija, urbani razvoj i trgovinu.

Home Kalgeris - ponosni obitelji. Zaštitite svoj grad kao Cerberus trёma glave, snažan, upozorenja i svjesni. Izvući snagu iz Cerberus plamena. Boje koje predstavljaju njihove porodice - ljubičaste i zlatne. Aktivnost - Industrija i sigurnosti.

Home Vendramin - pametan i inteligentan predstavnika. Najbolji stratezi i mislilaca. Snaga - Hydra Ocean. Oni su u odnosu na to. Boje - srebrnoj i azurno. Uvijek prvi koji će donijeti odluku.

Ako ste se osjećali potrebu da zaštiti stanovnike zemlje i spasiti Titan - nastavi sa igrom Izgubljeni Titans online.

TLT igra izgleda da vas u najbolje od svoje vrste na grafikonu, za koje možete zahvaliti kreatora. Smješten u svijetu je zadovoljstvo. Sretno vam!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more