Bookmarks

The Incredible Adventures of Van Helsing

Alternativni nazivi: The Incredible Adventures of Van Helsing

Igra Van Helsing. Nova priča je uloga-igranje igra na računalu, što je dizajniran u stilu hack i slash.

Događaji u igri su razvijene u devetnaestom stoljeću, u izmišljenom gradu. Glavni lik je Van Helsing, lovac vampir. Glavni lik će se boriti sa svojim pratiocem Catherine protiv ove strašne stvorenja.

Katerina - duh, koji uvijek prati heroj, u znak sjećanja na i zahvalnosti za spas od svog oca. Ona ima svoje karakteristike i oružja.

Pre nego što započnete igrati, morat ćete igrati Van Helsing. Novi Istorija preuzet sa zvaničnog sajta. Preuzmite Van Helsing mogu samo odrasli korisnici koji se prijave na sajtu.

na igru ​​Van Helsing. Nova povijest pregled otkriva glavne karakteristike igre, karakteristike likova, oružja i tako dalje.

Možete pogledati na zahtjev Pro igri Van Helsing. A New History of the video. U njemu ćete vidjeti različite efekte igre, trik napad na vampire, kao i da se upoznaju sa pravilima igre.

Van Helsing igra u kojoj morate ubiti okrutno čudovišta. Killing čudovišta, dobijate iskustvo. Sa akumulacije iskustva, vi ćete otvoriti nove razine.

Osim toga, u igri The Incredible Adventures of Van Helsing razvoj trgovinskih odnosa. Možete u gradu na trgovinskih pregovora s trgovcima: prodati i kupuju stvari našlo termin Vašeg predmeta.

The Incredible Van Helsing ima oružje, gužva i kretala se.

Da je kretao oružje je vatreno oružje, kao što je pištolj. Do gužva oružje je mač u igri.

Kao odbranu, možete oblačiti svoj lik u različitim vrstama oklopa, kacige, koljena jastučići, ogrtač, amajlija, pojas, šešir i bib.

Ako je vaš lik je smanjen na nivo zdravlja, možete ga kupiti eliksir ili drugih droga.

Van Helsing igra u kojoj ste razgovarati sa likovima koji vas će se sastati na putu. Također, potrebno je da preuzme zadatke i učiniti ih.

Igra Van Helsing ukazuje na to da su zaradili iskustvo pokazuje da ćete potrošiti na razvoj karakteristika karaktera, to je. e. Vidjet će podići razinu vašeg lika.

Lik ima sljedeće karakteristike:

1. Build - mjera zaštite i mogućnosti vašeg melee napad.

2. Agilnost - karakteristična koji pokazuje svoj lik sposobnosti da izbjegne neprijateljske napade, a također poboljšava performanse vašeg kretala oružja.

3. Snaga volje - je pokazatelj povećanja vaše magične sposobnosti i mana.

4. Sreća - je pokazatelj vaše šanse za pronalaženje zlato, magija stavke, kao i sposobnost da se izbjegne neprijateljskih napada. Osim toga, visoka stopa sreće vam daje priliku da se kritički štrajk svog protivnika.

Igra Van Helsing možete skinuti sa bilo koje lokacije koja pruža ovaj pristup, tako dugo nije oklijevao da preuzmete na računalo i idu u borbu s krvožedne vampire.

 

The Incredible Adventures of Van Helsing