Bookmarks

The Dead Linger

Alternativni nazivi: The Dead Linger

Igra The Dead Linger je online igra u prvom licu. Vi ćete biti u igri & nbsp; The Dead Linger istražuje različita područja i ubiti zombija. Na pesnik će se sastati ogroman broj zombija.

U online igra The Dead Linger registracija je brza. Da bi se registrovali treba da unesete sljedeće informacije:

1. Njegovo ime korisnika.

2. Izmisliti i napisati jedinstvenu lozinku.

Igrajte igru ​​The Dead Linger ste u svijetu, koji je ostao nakon apokalipse. U ovoj igri, opstanak najsposobnijih igrača. Svoje neprijatelje su:

1. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Zombiji & ndash; čudovišta koji žele veliku želju da te ubijem.

2. & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Drugi frakcije i ndash; preostalih preživjelih koji žele da steknu pobjedu nad vama u opstanak.

Igre frakcija može sastojati i do 16 igrača ograničenje koje se može podići samo s vremena kasnije. Ovi igrači mogu biti najbolji prijatelji ili smrtni neprijatelji.

na različitim serverima igrači se smatraju neprijateljima jedni od drugih po defaultu, ali prijateljski igrači mogu pridružiti u stranci i rade zajedno.

Na PvP servera, svaki igrač je dio jedne od mnogih zaraćenih timova. Cilj je tim, i da uništi sve ostanyh.

Igra The Dead Linger igrati moraš brinuti ne samo o uništavanju neprijateljskih stranaka, ali i dobrobit vašeg karaktera. Morat ćete ga hrani, i da se osigura protiv infekcija. Ako je vaš lik umre kada dugo vremena neće dobiti hranu.

Igra The Dead Linger online i Suprotno može daju za sebe razne vrste oružja , iz vatrenog oružja u improviziranim oružjem , zbog mnoštva. Sigurnost igrača ovisi o svog arsenala. Za nenaoružanih početnik nije mnogo prijetnja, međutim, igrač sa snajper i drugih opasnih oružje može biti ubiti svakoga u neposrednoj blizini svoje teritorije.

online igra The Dead Linger & nbsp; Vi ćete imati pristup različitih vrsta odjeća , s obzirom na poseban zaštita i praktičan koristi.

Zombie & ndash; su ljudi ili , , životinje koje su zaražene Virus HNŽ . Ovaj virus se mogu prenositi kroz tijelo fluida ili fizičkog kontakta (posebno ugriza ) , a možda i na drugi način .

Zombie izgubili većinu svojih viših mentalnih funkcija, i kao takvi nisu vrlo aktivni. Oni imaju tendenciju da budu Manhunter. Zombi ima tri glavna stanja:

& nbsp; & nbsp; & nbsp; - Neaktivnosti - miješanje oko tromost.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; - Istraga - zombija može otkriti osobu iz viđenja, miris ili zvuk.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; - Agresivnost - zombija u potrazi za drugim igračima, ili na platformi gledanja, ili provođenjem aktivne potrage.

Zombie mnogo teže ubiti od zdravih ljudska . Oni umrijeti ako glavama su uništeni ili teško oštećena. Međutim, , zombi imaju tendenciju da se , komadanje . Ovo je taktičku prednost za čovjeka, ako on želi da preživjeti snimanja Zombiji noge , na primjer, će biti uspore ih.

Igraj igre Dead Linger za besplatno Možete naravno, ali kupovinu pay-igra paket će vam dati mnogo više prednosti.

& nbsp;

osvojiti svijet, uništavajući svoje neprijatelje!

 

The Dead Linger online prijave