Bookmarks

Test Drive Unlimited

Alternativni nazivi: Test Drive Unlimited

Igra Test Drive Unlimited je uključeno računalo igra o rasi, koje transport možete imati ne samo razne automobile, ali i motocikala.

Preuzimanje Test Drive Unlimited možete na zvaničnom sajtu igre, nakon slanja zahtjeva. Vi ćete imati priliku da igraju TDU preuzimanje dodatnih novih automobila.

Vidi Pro igra Test Drive Unlimited video prije nego što počnete da ga igrati.

Igra TDU - je zabavna igra o utrci. Morate ići gdje je dužina staze od 1.000 kilometara. Akcije će se održati na Havajima. Vi ćete imati veliki izbor licenciranih automobila i motocikala.

U Test Drive Unlimited igri ćete se boriti sa suprotstavljenim vozačima koji će se susreli na putu. Možete normalno voziti na stazi i na cesti.

Otok na kojem ćete pobijediti neprijatelje, ponavlja original. Prije nego što otvorite različite prostore šuma, planine, pješčanim plažama i Honolulu - glavni grad Havaja.

U kompjuterske igre, možete igrati TDU nekoliko načina: single player i multiplayer.

1. Single-User Mode - mod u kojem igrate sami.

Igra u ovom režimu počinje s kupovinom automobila i kod kuće. Kada ste istražiti otok, pred vama će se otvoriti nove lokacije:

- svrha iznajmljivanja;

- odjeća;

- dileri motocikala i automobila;

- trgovine za podešavanje strojeve;

- slikarstvo radionice;

- agencija za nekretnine.

U single mode igrača, od vas će biti ponuđen niz takmičenja:

1. Race protiv (njih kontroliše kompjuter) računar mašine.

2. Speed ​​Racing.

3. Racing protiv sat.

4. Dovršavajući zadatke (kurir).

5. Preticanje automobila.

6. Stopiranja.

Za osvajanje dobijete nagradu. A racing-tipa Stopiramo svoju nagradu će biti ikone. Sa novcem možete kupiti svoj lik brendiranu odjećom u specijaliziranim prodavaonicama. Također na taj novac možete kupiti ili iznajmiti novih automobila ili motocikla. U ovoj igri možete dobiti maksimalno devedeset automobila.

2. Multiplayer mod - režim koji se smatra da dopuni režimu jednog korisnika. Sve funkcije su dostupne u režimu jednog korisnika ovaj režim.

Natjecanje, koje su navedene u nastavku su dodatak:

- utrka s drugim igračima;

- konkurs za brzo izvršenje zadataka drugim igračima;

- sudjelovao u konkurenciji od ostalih igrača.

Igra Test Drive Unlimited ste ozhzhete da se natječu u klubovima u igri.

Igra Test Drive Unlimited stekao ogromnu količinu pozitivne kritike i osvojio veliki uspjeh među mladima. Ova igra je pohvalio međunarodno poznati časopis.

Unatoč njegovim godinama Test Drive Unlimited je i dalje popularan i je popularan među mnogim korisnicima. Ovo je povezano ne samo s igra mogućnosti, ali i na činjenicu da je ova igra se može preuzeti bilo koji korisnik.

Gazuyte punom snagom, i doći do cilja prvi!

 

Test Drive Unlimited